2 Травня 2018
Новини

Першим, хто загинув з початку Операції Об'єднаних Сил, став 19-річний десантник

Першим, хто загинув з початку Операції Об'єднаних Сил, став 19-річний десантник

Боєць 95-ї бригади Олександр Микитюк став першим, хто загинув з початку Операції Об'єднаних Сил. «Загиблий земляк Олександр Микитюк з Вінниччини...Загинув десантник під Авдіївкою.

На Великдень йому виповнилось 19 років», - повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Вікторія Микитюк.

На Великдень цього року Олександру виповнилося 19 років, а вже за декілька тижнів хлопець віддав під Авдіївкою своє життя, боронячи нас із вами. Олександр Микитюк був родом з Вінницької області.

«Привіт, мамо! Я пишу тобі листа! Привіт, мамо! В мене сльози на очах. Все нормально, світить сонце. А в полях стоїть туман… Ти не знаєш, як ми лазим по полям, ти не знаєш, як буває важко нам, як проходять наші юності роки, бо на Сході воюємо ми…», - співав Сашко… Послухайте його пісню і пам'ятайте, яку страшну ціну ми платимо за світле майбутнє України...

А журналіст Роман Ковальській нагадав на своїй сторінці у Фейсбуці про ще одну юну душу, яка полетіла на небо, боронячи рідну землю: «2 травня 2014-го під Слов'янськом після блокування колони десантників «руцькімміром» загинув Петро Коваленко із села Стуса Рахнівки на Вінниччині...

Як і Саші Микитюку з Хмільника йому мало бути 20... Собою Петро закрив 7-х товаришів від гранати з вогу... Пам'ятаємо це!!! Слава Героям!».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, донбас, смерть, оос
В тему

Останні матеріали