1 Травня 2018
Новини

Місячний календар на 2 травня-2018: дуже вдалий день для укладення шлюбів

Місячний календар на 2 травня-2018: дуже вдалий день для укладення шлюбів

У середу, 2 травня 2018 року, о 12:00 Місяць буде перебувати у фазі «Старий». Це 17 місячний день в місячному календарі.

Місяць у знаку зодіаку Стрілець. Відсоток освітленості Місяця сягає 95%. Схід Місяця о 22:40, а захід – о 6:24 – повідомляє vesti-ukr.com.

Цей час сприяє вирішенню юридичних проблем, початку судового розгляду, поданню рапортів, заяв, а також початку співпраці із закордонними фірмами. Невідповідний час для будівництва, земляних робіт, занять, пов’язаних із обробкою каменю.

Це хороший день для кадрових перестановок. Продуктивними виявляться поїздки і переговори, спрямовані на зміцнення життєдіяльності як у робочому колективі, так і вдома.

Цей день дуже вдалий для укладення шлюбів – такий союз буде довгим, у ньому ніколи не згасне любов, зазначає mirkosmosa.ru.

При цьому життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною. У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль.

Що одягнути 2 травня?

Колір індиго і червоно-оранжевий – домінуючі в цей день в одязі. Сприятливий аромат – сандал буде відмінним доповненням. Камені-талісмани – сапфір, сардонікс. Метал – олово.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему