1 Травня 2018
Новини

Злий сусід жбурнув «коктейль Молотова» в альтанку з підлітками

Злий сусід жбурнув «коктейль Молотова» в альтанку з підлітками

На Харківщині правоохоронці з’ясовують обставини, за яких неповнолітня отримала опіки другого ступеня.

Подія сталась напередодні, 30 квітня, у селі Добровілля Близнюківського району Харківської області, повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Сусід потерпілої жбурнув пляшку із запалювальною сумішшю в літню альтанку, в якій перебувала 13-літня дитина. Внаслідок цього дівчинка-підліток отримала опіки 2-го ступеня правого плеча та спини. Постраждалу госпіталізували до райлікарні, її стан медики називають задовільним.

Після інциденту 31-річна мати дівчинки звернулася в поліцію. На місце події виїжджало керівництво відділення та слідчо-оперативна група.

В ході перевірки поліцейські встановили, що орієнтовно о 18-й годині 61-річний сусід зайшов на територію домоволодіння, де проводили час п’ятеро дітей.  Йому не сподобалося, що на подвір’ї голосно грає музика та шумлять підлітки. Він кинув пляшку із запальною сумішшю у бік літньої альтанки. Окрім 13-літньої дівчинки, більше ніхто з неповнолітніх не постраждав. З місця події слідчі вилучили речові докази.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2, 5 ч. 2 ст. 115 («Замах на вбивство») КК України. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Тривають слідчі дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, напад, діти, опіки, поліція, харків
В тему