1 Травня 2018
Новини

1 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

1 травня-2018: що приготував гороскоп сьогодні для всіх знаків зодіаку?

Цього вівторка не рекомендується проявляти надмірну активність, чіпкість, нав'язливість і прагнення за всяку ціну досягти навіть благих цілей, а для ясності думки рекомендуються тривалі піші прогулянки на природі.

Сьогодні краще розслабитися і діяти в спокійному режимі.

ОВЕН Встигніть відступити перш, ніж ви серйозно скривдите когось, хто вам небайдужий. Сьогодні вам доведеться контролювати себе кожну секунду, щоб не наговорити зайвого.

ТЕЛЕЦЬ Сьогодні вашим козирем буде чесність. Така тактика допоможе приструнити противника, бо крити йому буде  нічим.

БЛИЗНЮКИ Зранку ви будете дуже зайняті і дуже всім потрібні. Зате вечір винагородить вас заняттям тихим, спокійним і дуже приємним.

РАК Сьогодні ви без особливих зусиль зможете змусити світ крутитися навколо вас і в потрібному для вас напрямку

ЛЕВ Сьогодні розважлива сторона вас здобуде повну перемогу над емоційною. Спроби осмислити будь-який рух серця ніколи до добра не доводили, тому намагайтеся не перестаратися.

ДІВА Сьогодні роль першої скрипки вам належати не буде. Не варто за неї боротися, ви тільки зіпсуєте собі репутацію.

ТЕРЕЗИ Не варто сьогодні навіть намагатися приховати хоч щось від родичів. По-перше, не вийде, по-друге, образяться. Краще приготуйте їм що-небудь смачне на вечерю.

СКОРПІОН Сьогодні ви будете здатні на блискучі імпровізації. Чим менше ви будете піклуватися про те, як вдаліше висловитися, тим краще у вас буде виходити.

СТРІЛЕЦЬ Якщо вже вам так хочеться висловити свою думку, постарайтеся, щоб воно не досягло вух надмірно зацікавлених осіб.

КОЗЕРІГ Раптове бажання змінити все навколо опанує вами сьогодні. Оточуючим пощастить, якщо в своєму прагненні реформувати все і вся ви обмежитеся розгромом власного будинку.

ВОДОЛІЙ Не варто сьогодні брати на себе відповідальність за чужу помилку. З вас в цьому випадку запитають набагато суворіше, ніж запитали б з самого винуватця.

РИБИ Сьогодні вірогідні цікаві зустрічі і корисні знайомства. Будьте готові до сприйняття нової для вас інформації в великих обсягах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему