28 Квітня 2018
Новини

Vodafone насильно переведе абонентів на дорожчі тарифи

Vodafone насильно переведе абонентів на дорожчі тарифи

Як стало відомо, з 5 травня мобільний оператор закриває тарифний план для препейд-абонентів Vodafone RED XS, інформують Економічні відомості.

Тому, вже до 10 червня всіх користувачів автоматично переведуть на інші тарифи передоплати лінійки RED XS + / RED EXTRA.

Раніше абонплата за цей тариф становила 35 гривень на місяць, потім її підняли до 40 і 50 гривень. А з 10 червня абонентам доведеться платити 60 гривень на місяць.

Користувачі вже отримали SMS про закриття тарифу і переклад на інші тарифні плани.

Відзначимо, що інформацію про зростання тарифів вже підтвердили на офіційному сайті мобільного оператора.

Раніше ціни підняв оператор «Київстар». Найнижчий тариф був 45 гривень на місяць, тепер - 55 гривень. Загалом тарифи в середньому подорожчали на 10 гривень.

Сторінка відгуків на роботу мобільного оператора просто кишить гнівними відгуками. При цьому, відзначають не тільки погану якість зв'язку, але і зневажливе ставлення до клієнтів.

«Все це відбувається всередині мережі, людина коли викликає мене, мене не чує, я його чую. Коли дзвоню я, таких проблем немає. З іншими абонентами таких проблем не виникає в обох номерів! Телефони теж обидва перевірили вже по 100 разів, все відмінно. Це триває вже кілька тижнів! І це вже не перший раз, до цього така ж проблема була з іншим номером », - розповідає один з абонентів.

Він також зазначає, що хоч якось зв'язатися з оператором просто не реально.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, vodafone, тарифи
В тему