28 Квітня 2018
Новини

Холостяк 8: Відбулося ще два поцілунки

Холостяк 8: Відбулося ще два поцілунки

27 квітня в ефір вийшов 8 випуск неоднозначного шоу «Холостяк 8». Що відбулося у програмі та кому подарував ще два поцілунки Рожден?

Небезпечне побачення з Наталі

Першою, як і було обіцяно минулого тижня, на побачення пішла Наталі. Як виявилося, достатньо помістити Наташу в некомфортні їй умови, а це все що за межами ліжка, як мила Наталі перетворюється на колючого монстра. Відповідно, побачення у спортивному боліді дівчині не сподобалося.

Однак тільки парочка перемістилася на диванчик, все налагодилося. Після ніжного масажу, Рожден обцілував Наталі. Тим не менше, ця зустріч програла рандеву Холостяка та Галі.

Рожден хотів почути крик Іванни

Наступною на рандеву пішла Іванна. Першочерговим бажанням Рождена було змусити дівчину проявити справжні емоції, зокрема змусити її кричати. Саме тому Анусі посадив Іванну на коня.

Кінна прогулянка налаштувала героїв на романтичний лад. Після красивої вечері на березі океану, парочка трошки прогулялася, а тоді віддавшись почуттям, поцілувалася. І цей поцілунок був значно кращий ніж, облизування Наталі Рожденом.

Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Холостяк перетворює дівчат в леді

Справжнім сюрпризом для дівчат стала лекція про те, як правильно поводити себе у пристойному товаристві. Просто посеред уроку, на якому розповідали як фліртувати з допомогою віяла, Рожден запросив на тет-а-тет Аню, яку ми краще знаємо під ім’ям Анетті.

У висновку, холостяк зрозумів, що він та Аня повинні залишатися самі собою, а саме це проект їм не дозволяє.

Після цього Рожден вирішив поговорити з Олею. Якщо кожного разу Анусі не розумів дівчину, то на цьому міні-побаченні, завжди тупувата Оля загнала холостяка у кут своїм філософським віршем.

Холостяк 8: Рожден обманює дівчат

Хто покинув проект?

Замість того щоб попрощатися з однією дівчиною, Рожден вирішив покликати на наступне побачення претенденток на виліт Яну та Олю. Тоді ж холостяк вирішить, хто покине шоу.

Що відбудеться у наступній програмі?

Холостяк попрощається з однією із дівчат. Хто піде з шоу, Яна чи Оля, – стане зрозуміло після побачення.

Також у проекті з’являться три нові дівчини. Хоча, ймовірніше всього, це будуть дівчата з проекту у нових образах.

З анонсу зрозуміло, що Рожден зізнається, що закохався.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, холостяк, стб, Таблоїд
В тему