27 Квітня 2018
Новини

Майно підприємства втікача Онищенка пустили з молотка

Майно підприємства втікача Онищенка пустили з молотка

У Київській області реалізували майнові засоби найбільшого підприємства-боржника області із виплати заробітних плат працівникам.

Майно найбільшого підприємства-боржника із виплати зарплатні на Київщині вже реалізували на публічних торгах. Тож невдовзі працівники компанії отримають свої кревні гроші, яких не бачили місяцями, йдеться на офіційному сайті Державної виконавчої служби України.

Про це повідомив начальник Головного територіального управління юстиції у Київській області Олексій Шевченко за підсумками засідання Центрального та регіональних штабів з питань ліквідації заборгованостей із заробітної плати.

«У нас більше ніж 300 проваджень перебуває на виконанні. Загальна сума заборгованості становить близько п’яти мільйонів гривень. Найбільший боржник – ПАТ «Пласт», сума заборгованості якого становить 2 млн 200 тис. гривень. На сьогодні майно підприємства вже реалізоване на публічних торгах і ми чекаємо, поки кошти надійдуть на депозитний рахунок для того, щоб розрахуватися з громадянами», – повідомив очільник обласної юстиції. Займається цим, зі слів Шевченка, Миронівський районний відділ виконавчої служби.

За винятком «Пласту», зазначив посадовець, аж таких великих проблем із заборгованістю із зарплатні на Київщині немає.

Також, за словами Олексія Шевченка, пішло з молотка і майно другого за розміром боргу підприємства Київської області – ПАТ «Борекс», працівникам якого невдовзі теж повинні виплатити заборговану зарплату.

Відзначимо, власником найбільшого підприємства-боржника Київщини – ПАТ «Пласт», яке здійснює видобуток і реалізацію природного газу, – є колишній нардеп Олександр Онищенко. Останній, нагадаємо, володіє скандальними «плівками Онищенка», що компрометують чинного Президента України Петра Порошенка, і нині перебуває в бігах за кордоном. Онищенко купив фірму «Пласт» у 2012 році у політика Давида Жванії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, економіка, олександр онищенко, борги
В тему

Останні матеріали