27 Квітня 2018
Новини

Луцького депутата «закрили» в СІЗО

Луцького депутата «закрили» в СІЗО

Луцький депутат-«відкликанець» Євген Ткачук наразі перебуває у київському слідчому ізоляторі.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили власні надійні джерела.

Як повідомляє видання, відомо, що Євген Ткачук перебуває у слідчому ізоляторі, а вже сьогодні, 27 квітня, йому мають обрати запобіжний захід.

Раніше стало відомо про те, що Євген Ткачук «мав долю» у так званій скандальній справі Рачкова. Зокрема, у січні 2018 року зафіксували факт вимагання та одержання Рачковим другої частини від усієї суми неправомірної вигоди. Рачков одразу ж після зустрічі із заявником на автостоянці поблизу готелю «Україна» у Луцьку передав голові земельної комісії Євгену Ткачуку 5000 доларів США у автомобілі останнього.

Хабар давали, аби Ткачук не перешкоджав та не створював перешкод у проведенні процедури узаконення збудованого житлового будинку та за сприяння у зміні цільового призначення земельної ділянки, зазначає видання.

Зауважимо, що у лютому минулого року депутат Луцької міської ради Євген Ткачук заявив про вихід з партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і перестав очолювати міську фракцію «Солідарності». У липні ж 2017 року Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявила про відкликання за народною ініціативою двох депутатів Луцької міської ради Євгена Ткачука та Олександра Козлюка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, євген ткачук, луцька міська рада, депутати
В тему