26 Квітня 2018
Новини

Меган Маркл пішла під вінець із Майком Россом із «Форс-мажорів»

Меган Маркл пішла під вінець із Майком Россом із «Форс-мажорів»

У фіналі улюбленого багатьма серіалу героїня Маркл, яка зовсім скоро стане дружиною британського принца, теж вбрала весільну сукню.

Перед своїм справжнім весіллям із британським престолонаслідником принцом Гаррі, яке заплановане на 19 травня, 36-літня американська акторка Меган Маркл отримала чудову нагоду порепетирувати.

Рейчел Зейн – героїня, яку грає Маркл в успішному телесеріалі «Форс-мажори», – у двогодинній фінальній серії стрічки пішла до вінця зі своїм екранним коханим – Майком Россом, юридичним генієм, якого грає актор Патрік Джей Адамс. Про це пише видання «Дейлі Мейл».

Завершальний епізод сезону показали на каналі USA Network у середу, 25 квітня. Юридичний консультант Рейчел Зейн у виконанні Маркл постала перед глядачами у ніжній весільній сукні від дизайнера Енн Берже, розшитому білим бісером. За сюжетом, після узаконення стосунків Рейчел і Майк переїдуть із Нью-Йорка на побережжя Тихого океану, де керуватимуть власною фірмою.

Маркл була задіяна в серіалі з 2011 року і з’являлася у 107 серіях із 108. Торік зірка відмовилася від участі у зйомках юридичної мелодрами після оголошення про її майбутній шлюб із британським престолонаслідником. За словами красуні, вона не вважає те, що покидає мегапопулярний телепроект, жертвою, адже всі її думки тепер зайняті новим життям у королівській родині та весільною церемонією, яка запланована на середину травня.  «Це нова глава», – сказала Меган.

Меган зі своїм справжнім вінценосним бойфрендом принцом Гаррі перебувають у стосунках із червня 2016-го року, вперше як пара відвідали офіційний захід («Ігри нескорених») у 2017-му, а заручились – торік у листопаді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, меган маркл, серіали
В тему