26 Квітня 2018
Новини

Луцька поліція під час травневих вихідних працюватиме посилено

Луцька поліція під час травневих вихідних працюватиме посилено

На час масових заходів правоохоронці будуть переведені на посилений режим несення служби. До охорони публічної безпеки залучатимуть поліцію охорони, Національну гвардію, громадські формування та інші підрозділи.

Про це йшлось під час прес-брифінгу з участю керівників ГУНП у Волинській області, Патрульної поліції Волині та ДСНС.

«Усі місця, де проводитимуться масові заходи 8 і 9 травня, ретельно перевірятимуться вибухотехнічними службами та охоронятимуться», – наголосив начальник ГУНП Петро Шпига.

Також він закликав волинян дотримуватися правил особистої безпеки й не порушувати закон. Крім того, про всі підозрілі випадки, предмети, порушення негайно повідомляти на службу 102. Не бути байдужими, звертати увагу на людей на вулицях, можливо, комусь буде потрібна допомога, – до цього закликають охоронці порядку.

Керівник ДСНС в області Володимир Грушовінчук поінформував, що лише за останні 2 тижні в екосистемах трапилось 44 пожежі. Більшість – через зумисний підпал і необережне поводження з вогнем. Тож рятувальники просять бути максимально обережними і не палити траву та торф, не нищити волинські екосистеми.

Т.в.о. начальника УПП у Волинській області Роман Буховець повідомив, що патрульна поліція також повністю готова до травневих вихідних і працюватиме в посиленому режимі. Нині екіпажів патрульних у Луцьку збільшилось, є піші патрулі, тому реагування на звернення громадян покращилось у рази.

Керівник Управління превентивної діяльності ГУНП Володимир Солоненко наголосив на неприпустимості вживання алкоголю за кермом. Також він звернувся до батьків, аби вони слідкували за дітьми, відпочиваючи на природі, особливо поблизу водойм.

Також нагадав про відповідальність за використання забороненої тоталітарної символіки і пропаганду так званих георгіївських стрічок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, поліція, вихідні дні
В тему