26 Квітня 2018
Новини

Зміни до бюджету Луцька торкнуться ремонту доріг, дворів і закладів освіти

Зміни до бюджету Луцька торкнуться ремонту доріг, дворів і закладів освіти

25 квітня під час 40 сесії Луцької міської ради прийнято ряд змін до бюджету на 2018 рік.

Зміни до бюджету підтримано депутатською більшістю, переважно вони стосуються фінансування капітального ремонту доріг та дворових територій Луцька. Зокрема 10,97 мільйона гривень виділено для капітального ремонту доріг департаментом ЖКГ. 900 тисяч виділено управлінню капітального будівництва на капремонт музичної школи № 2. Для капремонту роялю музичної школи №1 передбачено 220 тисяч гривень. Не ремонт ДНЗ № 13 виділено 1,5 мільйона гривень. Загалом для ремонтних робіт у закладах освіти передбачено 1,75 мільйона гривень. Для купівлі медичного обладнання у Луцькій міській клінічній лікарні передбачено 1,5 мільйона гривень. За ініціативою депутата Луцької міської ради Сергія Шкоди кошти з його депутатського фонду у сумі 100 тисяч гривень спрямують для НВК № 9.

Також на ремонт доріг передбачено 6,9 мільйона гривень.

Для придбання майнового комплексу ФСТ «Спартак» в міську комунальну власність передбачене фінансування у сумі 3,352 мільйона гривень.

Також 300 тисяч гривень виділять для земляних робіт на полігоні у Брищі, 400 тисяч – на капремонт ліфтів, 4 мільйони на придбання тролейбусів для підприємства ЛПЕ, 2 мільйони – на капремонт житлового фонду ОСББ, 12,976 мільйона – на ремонт прибудинкових територій, 2 мільйони – на придбання житла для учасників бойових дій, мільйон – на придбання контейнерів для роздільного збору сміття, 200 тисяч – на будівництво двох причалів, 2 мільйони – на будівництво світлофорів, 1,2 мільйона – на капремонт терцентру, 660 тисяч – на придбання обладнання для видачі закордонних паспортів.

За ініціативою депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука, виділять 860 тисяч гривень для придбання 4 кілометрів контактної мережі Луцькому автотранспортному підприємству.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, бюджет, луцька міська рада, сесія
В тему