26 Квітня 2018
Новини

26 квітня: кого привітати з днем ангела

26 квітня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Аліна Георгій, Дмитро.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АЛІНА

Ім’я Аліна звучить дуже м’яко і заманливо, але не варто обманюватися. Аліни дуже дратівливі, примхливі, уперті і зухвалі. Вони не терплять ніяких зауважень, і все повинно бути тільки так, як вони захочуть. Аліни конфліктні і їм дуже важко знайти контакт з оточуючими. У дитинстві особливо помітні її негативні риси, але з віком вони пом’якшуються.

Аліна може знайти в собі сили тримати себе в руках, але тільки якщо в цьому буде її інтерес. Аліна самолюбна і прагне командувати. Упертість, нетерпимість, здатність переходити з однієї крайності в іншу роблять її не дуже приємною співбесідницею і дуже ненадійним другом. Багато хто вважає її хитрою і позбавленою гнучкості, все що вона думає, те обов’язково висловить. Але в Аліні також є гідність. У неї хороша пам’ять, вона все схоплює на льоту. У неї є творчі здібності, дуже любить малювати. Аліна дуже здібна і часом може свою впертість направити в мирне русло. Їй підходять такі професії, які вимагають наполегливості в досягненні мети: інженери, музиканти, спортсмени, лікарі, журналісти, актриси. Працюють Аліни в різних сферах. Аліни запізно виходять заміж. Чим старші вони стають, тим більше нетерпимі до втручання в своє особисте життя - і не важливо, хто втручається, свекруха або власна мати. Але чоловіків в Аліні привертає її вміння подати себе чоловікові супержінкою.

Аліна намагається завжди виглядати привабливо, у неї є смак, вона завжди в курсі останніх модних новинок. Вона може створити унікальний наряд майже з нічого і не забуде звернути увагу всіх на себе. Також любить похвалитися своїми кулінарними досягненнями.

ГЕОРГІЙ (ЮРІЙ)

Ім’я Георгій походить від давньогрецького слова «георгос», що означає «обробляти землю», «землероб». У християнстві особливо шанується святий Георгій Побідоносець – воїн, який прийняв у II столітті нашої ери мученицьку смерть. Після смерті святий Георгій з’явився на землю, щоб убити жахливого дракона (змія) – пожирача людей на території сучасного Лівану (це надалі стало улюбленим сюжетом іконописців – «Чудо Георгія про змія»). Серед православних святий Георгій вважається покровителем воїнів, землеробів і пастухів, а в католицизмі він також покровитель лицарства і лицарських походів. Георгій Побідоносець вважається небесним покровителем багатьох країн і міст. «Георгіївський хрест» використовується в прапорах флотів Англії і Грузії.

У дитинстві йому подобається грати одному, але не тому що він тихоня, а тому що його скромність не дозволяє попроситися до хлопців в гру. Хлопчаки часто вибирають Георгія як головного хранителя таємниць. Він не розповість ні дитині, ні дорослому те, про що попросили мовчати. Георгій уважний слухач, він добродушний і доброзичливий, тому не залишається без друзів і знайомих, не зважаючи на свою скромність. Георгій акуратний і старанний. Докладе всіх зусиль, щоб виконати справу ретельно і в строк. З таких чоловіків виходять чудові заступники, які повинні робити багато справ, але при цьому не бажають пожинати плоди слави. Георгій злопам’ятний, не ображається на жарти і має гарне почуття гумору. При цьому у нього чудова пам’ять. Георгій любить веселощі, в своїй компанії він відкритий і товариський хлопець, а з незнайомими людьми тримається насторожено. Нерішучість і сором’язливість Георгія можуть перешкодити йому знайти свою половину. Але завдяки тому, що у нього багато друзів, все ж це стає здійсненним. Саме друзі познайомлять його, створять атмосферу, де ця обраниця стане «своєю» в компанії. І ось тоді Георгію буде легше з нею спілкуватися і порозумітися. Зради з боку коханої жінки Георгій навряд чи пробачить, тому свою пасію він шукає особливо ретельно.

ДМИТРО

Походження цього імені пов’язане з ім’ям Деметри із древньої міфології. Це богиня землі й родючості.

Дмитро росте хворобливою дитиною, що позначиться на його нервовій системі. Він буде примхливим, вимогливим до навколишніх. У матері постійно шукатиме захисту й допомоги.

Кожен раз, коли ви дізнаєтеся, що ваш новий знайомий має ім’я Дмитро, знайте, що перед вами стоїть надзвичайно добрий, активний і вольовий чоловік. Хоча в житті Дмитра складно зламати, він може замкнутися в собі під тягарем проблем. Він не завжди в змозі увійти в становище іншої людини і буває надто суворим. Дмитро вірний дружбі, але жити з ним непросто. З ним можна довго спілкуватися на відстані, але сильна воля і впертість не дадуть спокою в домашній обстановці. Дмитро здебільшого дуже талановитий, розумний і кмітливий, але добитися в житті нічого не зуміє, поки не вгамує властиву йому балакучість. Для матерів Дмитро – втілення їхніх мрій і об’єкт для піклування.

Дмитро так само швидко закохується, як і остигає. У відносинах він сміливо йде до мети і часто досягає успіху. Але за успіхами в житті цього чоловіка, як правило, йдуть невдачі, після злетів – падіння. Стабільність не властива чоловікам із цим ім’ям. У справах Дмитро спирається на логіку і зовсім забуває про дипломатію. Він готовий іти на ризик, його головна мета – бути кращим, не дати себе перевершити. Хоча Дмитро не позбавлений інтуїції, але часом про неї забуває. Його головний помічник у справах – холодний і прагматичний розум. Дмитро належить до чоловіків із загостреним почуттям моральності. Він не дозволить нікому жартувати на цю тему. Не дивно, що і перша жінка в його житті з’являється аж ніяк не рано. З жінками Дмитро поводиться, як справжній чоловік, хоча іноді йому не вистачає здібностей до зваблювання. У шлюб Дмитро вступає не один раз. У Дмитра непогані шанси домогтися багато чого у технічній сфері. Він може бути і дослідником, і програмістом. У той же час це дуже ділова людина. Він швидкий на рішення, завжди пам’ятає про справи. Дмитро легко вписується в будь–який колектив, добре вміє спілкуватися з людьми. Хоча в лідери не рветься, по службі просувається досить швидко.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему