25 Квітня 2018
Новини

Вакуумний, Зорро, Ата: п’ятдесят відтінків поцілунку й чому варто цілуватися на роботі

Вакуумний, Зорро, Ата: п’ятдесят відтінків поцілунку й чому варто цілуватися на роботі

Пропонуємо добірку з 50 відтінків найбільш незвичних та традиційних, романтичних і пристрасних поцілунків.

Ще в II столітті до нашої ери у Стародавній Індії поцілунки «систематизували» і детально описали в «Камасутрі». З того часу це мистецтво лишень розвивалося.

А також цікаві факти про це справжнє злиття душ…

Поцілунки

Французький поцілунок: губи і рот відкриті, при цьому язик ніжно пестить внутрішню порожнину рота партнера. Такий поцілунок свідчить про те, що чоловік хоче близькості з вами. Поцілунок пристрасний і каже про фізичну пристрасть і жагу володіння партнером.

Вакуумний поцілунок – висмоктуєте повітря з рота партнера, а потім різко відриваєтеся від нього, в результаті чого повинен прозвучати характерний звук.

Інато – ніжний і романтичний вид поцілунку в губи, плавний. Це поцілунок одними губами, торкатися зубів не можна, але й не можна залишити нецілованим хоч якийсь міліметр губ.

Поцілунок в куточок рота – в щічку, але ближче до губ. Це означає, що цілувальник поки не впевнений у тому, що об’єкт симпатії погодиться бути з ним більше, ніж просто друзями, але все одно спробує.

Поцілунок у шию означає «пристрасно бажаю володіти тобою».

Рівний поцілунок –  коли чоловік бере губи дівчини у свої, складає свої губи трубочкою та всмоктує в себе вуста коханої, намагаючись торкнутися її язика.

Боротьба ротів – ваші губи відкриті, ви обоє втягуєте і злегка прикушуєте вуста одне одного. Але будьте обережні, щоб у нападі пристрасті не вкусити надто сильно.

Покусування губ при поцілунку – прояв ревнощів.

Самаян – це вид поцілунку з язиком. Чоловік бере язик дівчини в рот і, ледь торкаючись його зубами, посмоктує. Дівчина намагається захопити його язик якнайглибше, підтверджуючи в такий спосіб бажання перейти до інтимних стосунків.

Ніжність – навчає насолоджуватися навіть легким доторком губ і язика. Тут не такі важливі зусилля, як ніжність і легкість.

Млин –  треба взяти язик коханого до себе за щоку і легко покрутити своїм язиком.

Поцілунок у ніс – прояв ніжності.

Поцілунок-метелик – ласка тіла партнера тільки віями.

Поцілунок Зорро – його ще називають «дуель язиків», переплітання язиків при поцілунку.

Поцілунок «Раковина» – це класика еротичного мистецтва. Поцілуй коханого ніжно у вухо, злегка покусуючи мочку і торкаючись губами до шкіри за вухом.

Сарі – це один із видів поцілунків, який чоловік дарує жінці. Він цілує її в долоні, у ділянці ліктя та вище, з внутрішньої сторони.

Поцілунок-лотос  – це ніжні доторки язиком до піднебіння коханого.

Поцілунок змії – дівчина ніжно і сором’язливо ссе його губи, а потім зненацька на мить вштовхне в його рот язик і одразу ж сховає, удаючи, що злякалася.

Насолода бутоном – це один із видів поцілунків із застосуванням пальців. Хлопець ніжно стискає дівчині обидві губи і так цілує її.

Опадання пелюсток – виконується так: хлопець розводить пальцями губи дівчини та цілує її в зуби.

Збирання нектару – це поцілунок, під час якого хлопець притискає пальцями губи дівчини й цілує її язик.

Ата – це захопливий поцілунок-гра. Пограй з коханим: постарайся першою схопити його губу та виштовхнути своїм язиком його язик, щоб увести свій язик у його рот. А потім ніжно поцілуй кінчик носа та підборіддя коханого.

Блукаючий поцілунок – подорож поцілунку починається з губ і переходить на обличчя і шию. Такими поцілунками чоловік збуджує жінку, запалюючи в ній вогонь пристрасті і бажання.

Поцілунок в очі є найніжнішим і найбільш зворушливим поцілунком. Він означає щирість, боязнь заподіяти біль і чекає від тебе такої ж щирості і довіри у відносинах.

Поцілунок у маківку голови означає ніжну турботу і заступництво. Також, як і поцілунок у лоб, він вважається символом батьківської турботи або благословення.

Факти

Поцілунок – це найефективніша гімнастика від зморщок. При поцілунку в людини працюють від 29 до 34 лицьових м’язів.

Хочеш схуднути – цілуйся. При швидкому та романтичному поцілунку спалюється 2–3 калорії. Поцілунок, який триває 60 секунд, спалює 26 калорій. Учені встановили: якщо щодня цілуватися по 3 хвилини, за рік можна скинути аж 3 кг! І це без дієт і виснажливих тренувань.

Дослідження показують, що у 54 % випадків жінка буде цілуватися на першому побаченні. Причина цього підсвідома: слабка стать схильна до тестування потенційного партнера.

67 % чоловіків люблять, щоб жінка була нафарбована помадою під час поцілунку.

53 % жінок хочуть, щоб чоловік був гладенько поголений.

96 % жінок люблять, якщо їх цілують у шию. Натомість лише 10 % чоловіків вказали, що від такого отримують задоволення.

92 % жінок змогли згадати перші туфлі, які вони купили за свої перші гроші, проте лише 50 % згадали ім’я людини, з якою вони вперше поцілувалися.

Тим, хто часто цілується, не страшний карієс. Поцілунки стимулюють підвищене утворення слини, яка обмиває зуби й очищає їх від нальоту. 
Спиш на роботі? Тоді скоріше цілуйся! Адже під час поцілунку в кров надходить багато адреналіну, який тонізує організм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, стосунки, кохання
В тему