23 Квітня 2018
Новини

На Донбасі бойовики залякують людей наступом ЗСУ

На Донбасі бойовики залякують людей наступом ЗСУ

Кажуть про проведення українськими силами із 30 квітня цього року широкомасштабних наступальних дій та діяльність українських ДРГ.

Про це з посиланням на дані військової розвідки під час брифінгу заявив речник Міністерства оборони України, полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

«За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, з метою виправдання присутності на сході України російсько-окупаційних військ, противник продовжує залякувати місцеве населення недостовірною інформацією про проведення силами АТО із 30 квітня цього року широкомасштабних наступальних дій та діяльність українських ДРГ», – повідомив Гуцуляк.

Також, за його словами, на території Росії проведено командне штабне тренування з управління військами силами Південного військового округу РФ під керівництвом командувача округу генерал-полковника Олександра Дворнікова.

Читайте також: В АТО знову загострення: загинув український військовий, кілька поранено

«У ході цього командно-штабного тренування на єдиному оперативному фоні та за єдиним замислом відпрацьовувались варіанти застосовування військ, зокрема за досвідом ведення бойових дій з’єднаних частин так званого першого та другого армійських корпусів російсько-окупаційних військ», – додав Гуцуляк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему