23 Квітня 2018
Новини

Дебатів щодо незаконних виборів у Криму в ПАРЄ не буде

Дебатів щодо незаконних виборів у Криму в ПАРЄ не буде

Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великої Британії, України та інших країн на тему Солсбері та незаконних виборів у Криму.

Про це в соцмережі Facebook повідомив народний депутат України, голова Постійної делегації у ПАРЄ Володимир Ар’єв, передає УНН.

«Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великої Британії, України та інших на тему Солсбері, незаконних виборів у Криму і т. д. Це все на фоні корупційного скандалу в ПАРЄ з фактами хабарництва і неприхованого лобізму, оприлюдненими вчора, де в негативному контексті згадується багато депутатів із Західної Європи і жоден українець. Очевидно, навіть цей скандал не допоміг деяким колегам відмовитися від дивно сталої проросійської позиції і повернутися до принципів, які покладені в основу Ради Європи», — написав нардеп.

Нагадуємо: Cесія ПАРЄ стартує в Страсбурзі: обговорять незаконні вибори президента РФ в Криму

Нагадаємо, на сьогодні було заплановано проведення термінових дебатів, зокрема серед тем, поданих для розгляду: «Незаконні вибори президента РФ на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим: порушення прав людини» та інші.

Також запланований виступ президента Асамблеї Мікеле Ніколетті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему