20 Квітня 2018
Новини

48-річна актриса наважилась на вагітність

48-річна актриса наважилась на вагітність

48-річна актриса Рейчел Вайс («Мумія», «Костянтин: Володар темряви», «Світло між двох океанів») і 50-річний Деніел Крейг («Казино Рояль», «Дівчина з татуюванням дракона», «007: Спектр») готуються до народження першої спільної дитини.

Актриса особисто підтвердила інформацію пресі, зазначивши, що вони з Деніелом дуже щасливі і з нетерпінням чекають появи на світ малюка.

«Ми з Деніелом шалено щасливі. У нас буде дитина. Ми не можемо дочекатися зустрічі з ним або з нею – це загадка для нас», – сказала Вайс, додавши при цьому, що найближчим часом має намір відвідати один зі світських заходів.

До слова, Рейчел і Деніел також виховують дітей від попередніх стосунків.

Читайте також: Вагітна Лобода підтвердила свій «цікавий» стан (фото)

На початку 2000-х Вайс зустрічалася і навіть була заручена з режисером Дарреном Аронофскі, якому в травні 2006-го народила сина Генрі. Однак уже через кілька місяців після радісної події вони повідомили про своє розлучення.

У Крейга ж є доросла дочка – 25-річна Елла, народжена в шлюбі з Фіоною Лаудон.

Нагадаємо, Вайс і Крейг таємно одружилися 22 червня 2011 року в Нью-Йорку. Це сталося через півроку після початку їхнього роману, який, до слова, зародився на знімальному майданчику трилера «Дім марень». На весіллі були присутні всього чотири людини, двоє з яких – діти акторів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему