20 Квітня 2018
Новини

Дитина задихнулася у сні через плюшевого ведмедика

Дитина задихнулася у сні через плюшевого ведмедика

Молода мати Дексі Лі Волш із міста Данді, Британія, виявила тіло своєї півторарічної донечки Конні Роуз у дитячому ліжечку, придушене гігантським іграшковим ведмедем, який до того стояв поряд із спальним місцем дитини.

Дівчинка задихнулася уві сні, після того як на неї упала важка м’яка іграшка. Про це пише видання «Метро».

Незважаючи на відчайдушні спроби 23-річної матері оживити дитя, парамедики, що прибули на виклик, після марних реабілітаційних заходів, зареєстрували смерть. Стався цей трагічний інцидент в останніх числах березня, але розголосу у західних ЗМІ набув лише зараз.

Читайте також: Дитина померла, наївшись таблеток дідуся

Як розповіла молода жінка, зранку, зайшовши в дитячу, вона побачила ноженята своєї дитини, які визирали з-під плюшевого ведмедя. «Вона лежала личком догори і не дихала. Я одразу ж почала робити їй штучне дихання, хтось із домашніх викликав «швидку». Коли приїхали медики, вони теж спробували реанімувати, але було вже занадто пізно. Моєї маленької дівчинки більше нема», – каже Дексі Лі Волш.

Нині жінка заснувала кампанію під назвою The Connie Rose Awareness Facebook і закликає батьків не залишати іграшки на дитячих ліжечках, щоб із їхніми малюками не повторилося те, що пережила ця сім’я.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали