20 Квітня 2018
Новини

Покійна Барбара Буш двічі потрапила у мультфільм «Сімпсони» (фото)

Покійна Барбара Буш двічі потрапила у мультфільм «Сімпсони» (фото)

Місіс Барбара Буш, яка померла у віці 92 років 17 квітня, багато років тому затролила один з найпопулярніших мультфільмів світу «Сімпсони». Колишня перша леді США охарактеризувала мультик як «найбільшу тупість, яку я коли-небудь бачила» під час інтерв’ю.

У відповідь Мардж Сімпсон, мати вигаданої родини, написала лист першій леді:

«Дорога перша леді. Нещодавно я прочитала вашу критику нашої сім’ї. Мені це завдало неймовірного болю. Небо знає – ми далекі від досконалості і, можливо, навіть далекі від того, щоб просто називатися нормальними, але, як каже доктор Зеусс, «людина – лише людина». Я намагаюся навчити своїх дітей Барта, Лізу і малятко Меггі ніколи не говорити погано про людей, навіть якщо вони – багатії. Але це стає важким завданням, коли перша леді країни називає нас не просто «тупими», а «найбільшою тупістю з тих, що я будь-коли бачила», – йдеться у листі Мардж.

Першу леді зворушив цей жест навіть при тому, що лист було написано від імені вигаданого персонажа. Барбара Буш дала відповідь і навіть вибачилась. Як наголошується у листі, обидві жінки мають багато спільного, включаючи сімейні цінності і лояльність до своїх чоловіків. У своїй відповіді Буш описала чашку із зображенням сім’ї Сімпсонів: «Я дивлюся на ваше зображення, намальоване на пластиковій чашці, – у Вас синє волосся, в ньому літають рожеві птахи. Найімовірніше, ви із сім’єю вибралися на пікнік... Відверто кажучи, ви подаєте гарний приклад нашій країні. Будь ласка, вибачте мені мій нестриманий вислів», – написала Барбара Буш.

Родина Бушів з’явилась у мультсеріалі двічі.

Вперше у 1991 році вона з’явилася в другому епізоді третього сезону під назвою «Ліза вирушає до Вашингтона».

П’ять років тому вона з’явилася в серії під назвою «Два поганих сусіди», яка була 13-м епізодом сьомого сезону. Сюжет розповідає про те, що навпроти будинку Сімпсонів оселилася родина Бушів. І якщо знаменита сімейка добре поладнала з Барбарою Буш, то з екс-президентом Америки, Джорджем, стосунки не склалися. Між сусідами наростає протистояння.

Нагадуємо: Померла дружина одного американського президента і матір іншого

До слова, у серії також з’явився Михайло Горбачов.

Прем’єра відбулася на телеканалі Fox 14 сiчня 1996 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему