19 Квітня 2018
Новини

Зайцева відкупилася за 100 тисяч гривень

Зайцева відкупилася за 100 тисяч гривень

Одна із постраждалих у смертельній ДТП у Харкові отримала 100 тис гривень і не має претензій до Зайцевої.

Постраждала у ДТП в Харкові в жовтні 2017 року Жанна Власенко, яка на момент аварії була вагітною отримала 100 тисяч гривень компенсації від Олени Зайцевої. Дівчина просить суд стягнути аналогічну суму з другого водія Геннадія Дронова. Пише Українська правда.

Як зазначає видання, представники суду отримали від Власенко клопотання, в якому вона вказала, що один з обвинувачених виконав позовні вимоги в повному обсязі.

«Олена Зайцева виплатила 100 тисяч гривень і я більше не маю до неї претензій матеріального та морального характеру», - йдеться в документі від імені Власенко.

Також адвокат постраждалої вказав, що водій, який скоїв ДТП, зобов'язаний відшкодувати завдані збитки незалежно від визнання ним провини. Суд задовольнив клопотання Власенко.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали