18 Квітня 2018
Новини

У літаках з’являться стоячі місця

У літаках з’являться стоячі місця

Італійський виробник крісел Aviointeriors розробив дизайн стоячих місць, щоб підвищити місткість літаків на 20 відсотків. Про це повідомляє edition.cnn.com.

Нову модель Skyrider 2.0 представили на форумі Aircraft Interiors Expo 2018 у Гамбурзі, Німеччина. За словами виробника, сидіння такого типу винайдені для «ультрависокої щільності» в салоні та дозволять звузити відстань між рядами.

Оригінальний дизайн Skyrider нагадував сідло наїзника і був придуманий ще в 2010 році, але Федеральне управління цивільної авіації США відкинуло ідею. Однак представники Aviointeriors відзначили, що ковбої могли сидіти в такому положенні годинами, не відчуваючи дискомфорту. Таким чином, середні крісла ідеально підійдуть для коротких перельотів і підвищать дохід авіакомпаній.

Читайте також: На авіалайнерах з’являться спальні місця

Кожен ряд крісел Skyrider 2.0 закріплений двома вертикальними стійками, що проходять між сидіннями. Крім того, поліпшена версія стоячого місця має додаткову м’яку оббивку.

У липні 2017 року керівництво колумбійської бюджетної авіакомпанії VivaColombia задумалося про впровадження в лайнерах вертикальних сидінь для того, щоб вмістити в салон більше пасажирів. «Ми дуже зацікавлені в будь-яких способах здешевити подорожі на літаку», – підкреслив топ-менеджер. Під вертикальними сидіннями розуміються крісла, схожі на барні табурети з високою спинкою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему