11 Квітня 2018
Новини

На авіалайнерах з’являться спальні місця

На авіалайнерах з’являться спальні місця

До 2020 року європейський авіавиробник-гігант Airbus у співпраці із Zodiac Aerospace планує створити і ввести в експлуатацію літаків із комфортабельними спальними відсіками. Про це пише видання The Guardian.

Компанія Airbus планує розмістити ліжко-місця на своїх літаках на місці вантажних трюмів.

Airbus оголосив про плани розмістити спальні приміщення для пасажирів у вантажних трюмах своїх авіалайнерів. Такі спальні кабіни повинні з’явитися на великих повітряних суднах марки А330 уже з 2020 року.

Комфортабельні ліжко-місця помістять у вантажне відділення літака, повідомляють в Airbus і Zodiac Aerospace, що є дочірньою компанією французької аерокосмічної компанії Safran. Причому модулі для спання в разі потреби можна буде легко замінити на звичайні контейнери для вантажів.

«Авіаперевізники зможуть вибирати із каталогу-2020 сертифіковані рішення спальних модулів для А330. Також розглядаємо можливість їх установки на аеробуси A350 XWB», – зазначають в Airbus.

На думку керівництва авіабудівних компаній, поява спальних місць на борту не тільки «поліпшить комфорт пасажирів, але і дозволить авіакомпаніям суттєво підвищити вартість своїх комерційних операцій».

За словами Джефа Піннера, представника Airbus, «такий підхід до комерційних повітряних перевезень – це крок на шляху до комфорту пасажирів». «Ми вже отримали позитивні відгуки на наші перші макети від декількох авіакомпаній», – додав він.

А його колега із Zodiac Aerospace Крістофер Бернардіні в свою чергу відзначив: «Підвищений комфорт для пасажирів на сьогодні є ключовим моментом диференціювання авіакомпаній за класом».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему