16 Квітня 2018
Новини

Поки батьки пиячили, дитина два дні провела у парку

Поки батьки пиячили, дитина два дні провела у парку

Шестирічний хлопчик у Рівному дві доби жив у парку, бо боявся повертатися додому, щоб не били. Рідні протягом цього часу його не шукали.

Про це повідомляє ТСН.

Долею дитини перейнялася випадкова перехожа та викликала поліцію. Правоохоронці знайшли діда, бабу та дядька хлопчика – нетверезими. В квартирі, крім них, ще перебувала п’ятирічна сестра хлоп’яти.

Дітей поліцейські забрали, нагодували та кинулися на пошуки матері – її відшукали теж у стані алкогольного сп’яніння. Коли вона побачила знімальну групу, то стала кидатися на камеру, протестуючи проти зйомок. Журналістам дід малюків розказав, що дівчинку любить, але онук йому не потрібен, бо погано поводиться. Як виявилося, чужі люди прихисток дитині дають не вперше. Наразі дітей правоохоронці відвезли до реабілітаційного центру.

Інспектор патрульної поліції Рівного Олександра Холова розповіла, що сестричка знайденого хлопчика не захотіла залишатися із родичами.

«Коли ми зайшли до будинку, то маленька дівчинка вчепилася в нас і сказала, що їй нема різниці куди, але їде з нами, вона там залишатися не хоче», – розповіла патрульна.

Відео дивіться тут 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему