14 Квітня 2018
Новини

Вихователь муштрувала дошкільнят як щенят, навчивши команди «до ноги», і змушувала їсти блювоту

Вихователь муштрувала дошкільнят як щенят, навчивши команди «до ноги», і змушувала їсти блювоту

Працівницю дитсадка із нахилами садистки вирахували на російському Уралі.

За даними місцевого управління МВС РФ, вихователька одного із дошкільних навчальних закладів Єкатеринбурга систематично знущалася над маленькими вихованцями. Працівниця дитсадочка не тільки «дресирувала» малечу, привчивши до «собачих» команд, а й регулярно лупцювала і навіть душила дітей. Про це пише видання Лента.ру.

За словами батьків дошкільнят, педагог знущалася над їхніми дітьми упродовж року. І дізналися дорослі про це, помітивши зміни в поведінці своїх чад. Згодом з’ясувалося, що вихователька-садистка під час тихої години у садочку не дозволяла діткам ходити в туалет. Коли ж дитина не витримувала і штанці мокріли, то педагог тицяла дитя  калюжу, як це роблять з капосним кошеням. Як покарання дітей у цьому садку замикали самих у порожній кімнаті чи садили на високу шафу. Крім того, неадекватна жінка била вихованців, щипала, душила, змушувала їх їсти власне блювотиння. Неодноразово колеги садистки чули, як вона віддає дітям собачі команди: «До мене!», «До ноги!», «Сидіти!».

А вдома батькам дітлахи буцімто нічого не розповідали, бо вихователька тримала малечу в постійному страху, залякуючи.

Щодо кривдниці малолітніх відкрили кримінальну справу за статтею 156 російського Кримінального кодексу («Невиконання обов’язків з виховання дитини»). Обурливий факт нині розслідують правоохоронці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему