13 Квітня 2018
Новини

Ресторан під водою Ithaa

Ресторан під водою Ithaa

Мальдіви часто називають райським куточком на Землі. Ці острови привертають увагу туристів екзотичною природою та незвичайною атмосферою. Проте частина відпочивальників летить на Мальдіви не через білосніжні пляжі та бірюзові хвилі, а щоб відвідати перший у світі підводний ресторан, побудований у вигляді акваріума.

Зведення незвичайного закладу почалось у 2004 році, а прогнозований термін експлуатації – 20 років. Після цього його доведеться демонтувати. Через рік, у 2005-му, ресторан запрацював. Фантастичний заклад отримав назву Ithaa, що перекладається як «Перлина» або «Перламутровий».

Ресторан розташований на глибині п’яти метрів. Дах і стіни прозорі, тому можна насолоджуватися чудовими виглядами підводного світу. Заклад розрахований на прийом одночасно 14 відвідувачів. Цікаво, що дітей до 12 років сюди не пускають. Охочих відвідати це екзотичне місце багато, тому столик бронюють заздалегідь.

Вхід у підводну будівлю розташовується у кінці пристані, де із солом’яного будиночка передбачений спуск гвинтовими сходами. Ціна на одну людину становить від 120 до 250 доларів. У меню є страви як місцевої, так і європейської кухні.

У закладі можна не тільки поїсти, а і переночувати. Після закриття його переобладнують у готельний номер.

Безсумнівно, один похід у такий ресторан – враження на все життя!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали