12 Квітня 2018
Новини

Смачного, українці: м’ясо з антибіотиками, а в молоці - технічний жир

Смачного, українці: м’ясо з антибіотиками, а в молоці - технічний жир

Виробляти продукти з небезпечними добавками вітчизняних виробників продуктів «змушує» висока конкуренція.

Причому йдеться практично про всі без винятку продукти. Про це повідомив генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко, пише dilovyi.info.

«Наприклад, у м’ясі це можуть бути антибіотики. Якщо говорити про молочні продукти, то тепер стало дуже поширеним явищем додавати туди технічний жир», – пояснив аналітик.

При цьому він додав, що зрозуміти, які саме це технічні жири, не можна, оскільки для того, аби провести дослідження цієї добавки, потрібно витратити десятки тисяч гривень.

«Десятки тисяч гривень – ці величезні гроші, потрібні для того, щоб зрозуміти, що то таке – технічні жири. Ці небезпечні хитрощі виробників триватимуть, якщо ми не дійдемо до системи рівноваги, коли знову почнемо контролювати виробників харчової продукції», – підкреслив експерт.

Аналітик упевнений, коли почнуть накладати штрафи, ми досягнемо того, що в кілька разів стануть безпечнішими і якіснішими продукти харчування в нашій країні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему