12 Квітня 2018
Новини

Мама та донька змагаються за оцінки підписників у Instagram

Мама та донька змагаються за оцінки підписників у Instagram

32-річна Дженна Ворд із Хінклі, Лестершир (графство в Англії), змагається за увагу публіки у Instagram зі своєю 15-річною дочкою.

Жінка запевняє, що конкуренція допомагає її зберегти молодість. До слова, у Дженни уже 6700 підписників, тоді як у її доньки 9600 шанувальників.

Мати і донька не виходять з дому без макіяжу, і кожна з них витрачає на мейк-ап по декілька годин. Іноді вони роблять сотню фотографій, аби вибрати одну світлину, яку закинуть у Instagram.

«Я пишаюся нами, ми розглядаємо суперництво як здорову конкуренцію. Я впевнена, що інші будуть критикувати такі дії... але нам усе одно», – каже матуся.

Більшість людей сприймає Хлою за мою сестру, і мені це подобається. Ми дуже схожі, я й одягаюся так само, як донька. Хлоя ненавидить це і постійно каже, що я одягаюся більш «вульгарно». Я ж парирую, що це вона винна в тому, що я так виглядаю. Адже саме донька тримає мене «на тренді». Мені байдуже до людей, які вважають моє життя безумством», – запевняє Дженна Ворд.

Дженна визнає, що деякі її ідеї досить екстремальні. Наприклад, часто жінка робить макіяж на ніч, аби, прокинувшись зранку, відразу почати зйомку. Також вона полюбляє досить відвертий одяг, що зовсім не подобається її доньці.

Незважаючи на всі зусилля Дженни, вона визнає, що Хлоя все ще популярніша.

Натомість Хлоя впевнена, що таке хобі мами лише відштовхує їх одна від одної, а не зближує.

«Я навіть заблокувала її у Facebook. Ми постійно сперечаємося про те, хто краще робить макіяж. Мама завжди прокрадається у мою кімнату, щоб натягнути на себе мої речі. Я ховаю улюблений одяг та дорогу косметику. Іноді я відчуваю матір’ю себе», – ділиться Хлоя.

А Дженна запевняє, що завдяки Instagram стала впевненішою і не збирається зупинятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему