11 Квітня 2018
Новини

Знаменита 155-кілограмова модель виклала фото у відвертій білизні

Знаменита 155-кілограмова модель виклала фото у відвертій білизні

32-річна плюс-сайз модель Тесс Голлідей регулярно ділиться особистими фото в Instagram, закликаючи дівчат любити себе такими, якими вони є, незалежно від комплекції і ваги.

Однак якщо зазвичай пости 155-кілограмової красуні викликають схвалення, то записи з відвертими і навіть провокаційними фото супроводжуються негативними емоціями користувачів.

Так, днями модель поділилася з підписниками знімком, на якому вона позує перед дзеркалом, знімаючи себе на телефон, причому з одягу на ній лише напівпрозора бордова білизна.

«Сподіваюся, ваш початок тижня такий же крутий, як і мій», – підписала світлину Тесс.

У коментарях частина підписників захоплюється упевненістю Тесс у собі і просить дати координати магазину, в якому продають білизну такого розміру. Інші ж радять дівчині нарешті взятися за себе і схуднути, поки зайва повнота не почала негативно впливати на її здоров’я.

Нагадаємо, Тесс із дитинства була товстенькою, через що не мала друзів у школі. Коли дівчина казала, що стане моделлю, з неї сміялися. Підтримала у цьому прагненні красуню тільки мама. Нині, лише завдяки своїй наполегливості, Тесс Голлідей одна з найпопулярніших плюс-сайз моделей у світі. Жінка щасливо заміжня і виховує сина, якого народила у двадцять років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему