10 Квітня 2018
Новини

Обшуки в квартирі та офісі Надії Савченко. Вилучили зброю нардепа

Обшуки в квартирі та офісі Надії Савченко. Вилучили зброю нардепа

У зв’язку з порушеним проти народної депутатки України Надії Савченко кримінальним провадженням у її квартирі працівники СБУ провели обшук. Про це 10 квітня інформує ТСН.

Нагадаємо, нардепа підозрюють у підготовці терактів і спробі повалення державної влади. Так, 22 березня ВРУ зняла із Савченко недоторканність. А Шевченківський районний суд обрав нардепу запобіжний захід – два місяці тримання під вартою.

Про обшуки повідомив присутній під час слідчих дій адвокат Дмитро Бугай. Натомість речниця СБУ Олена Гітлянська зазначила, що обшуки – частина слідчих дій у межах розслідування щодо порушеної справи.

Читайте також: Савченко підірвала Верховну Раду: провокативний ролик (16+)

Після закінчення обшуків у домі Надії Савченко силовики перебралися до офісу партії нардепа. Адвокат Олег Соловей зауважив, що цього разу обшуки відбуваються під керівництвом іншого слідчого, а вилучити намагаються навіть книги та публікації.

Своєю чергою матір нардепа Марія Савченко розповіла, що з квартири її доньки протягом близько двох годин обшуків вилучили подарований Надії пістолет і патрони до нього.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему