10 Квітня 2018
Новини

Тренд весни - квітучі брови

Тренд весни - квітучі брови

Із приходом веcни Instagram-зірки вигадують нові модні тренди. У цьому сезоні популярними стають «квітучі брови».

Навесні все розпускається і квітне, ось деякі дівчата й подумали: чому б не застосувати це і до брів?

Модниці прикрашають брови квітами, листям, фарбують у зелений колір, малюють метеликів – у кого на що вистачає фантазії. Виглядає такий макіяж ефектно, але не дуже практично.

Флешмоб запустила канадська б’юті-блогерка Тейлор Р, яка вирішила спробувати молодої березневої цибулі, повідомляє «Главком». Пофарбувала брови зеленим, злегка їх розтріпала і розділила  на дві «галявинки». На завершення вона додала трішки квітів та метеликів. Свої фото майстер візажу виклала під хештегом #GardenEyebrows.

Таке оформлення брів прекрасно підійде тим дівчатам і жінкам, які мають намір відвідати дизайнерський захід, що проводиться на свіжому повітрі, наприклад, десь у лісі чи в  садку. Такі брівки добре виглядатимуть на тих леді, які з дитинства мріяли стати феями.

За словами фахівців, для того, щоб домогтися ефекту зелені, можна використовувати звичайну гуаш або акрилові фарби, а також зелені тіні. Але головне – квітковий декор. Це квіточки з тканини, пластику, всі вони тримаються на клеї для вій. Можна використовувати навіть живі гілочки лаванди і мініатюрні бутони.

Такі брови мають бути єдиним акцентом у макіяжі. Допускається хіба що прозорий блиск на губах. Ходити з таким «садом» містом теж кумедно, але потрібно бути готовим до того, що ви постійно перебуватимете в центрі уваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали