10 Квітня 2018
Новини

Про стосунки вчительки і учня дізналися з інтимної записки

Про стосунки вчительки і учня дізналися з інтимної записки

53-річну Дебору Лоу звинувачують у розпещені неповнолітніх, коли вона працювала вчителькою у Великому Манчестері, – графство в Англії. Про це повідомляє «DailyMail».

Правоохоронці припускають, що жінка залицялася до підлітка, ім’я якого залишили у таємниці. Після того як хлопчик заблокував її у соціальній мережі, вона прислала йому карточку, на якій була зображена жінка у короткій спідниці, з під якої було видно нижню білизну. Під зображенням вона написала: «Це я після того, як дізналася що ти заблокував мене. Я стурбована, тому що не знаю навіщо ти це зробив. З ким ще я можу бути повією?

Я ніколи, ніколи не засмучувала, не ображала би тебе, не заподіяла б тобі шкоди і не зробила би тебе нещасним. Тому, будь ласка, скажи мені, що я зробила. Це моя товста стара дупа? Це мій день народження, і мені так сумно».

Карточку вона підписала так: «Я страшенно сумую за тобою. Люблю, твоя повія».

Правда відкрилася, коли мати хлопчика знайшла цю записку. Після цього жінка звернулася у поліцію.

Дебора Лоу

Дебора Лоу відмовилася коментувати цю ситуацію, однак зробила заяву в якій повідомила, що й справді мала сексуальні стосунки з учнем. Але на той час йому було 17 років і він вже не був її учнем.

Натомість, правоохоронці зазначають, що в такому випадку не важливо, було хлопчику 15 чи 17 років, як стверджує Дебора.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему