6 Квітня 2018
Новини

6 квітня: кого привітати з днем ангела

6 квітня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Артем, Степан, Петро.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АРТЕМ

Ім’я Артем в перекладі з грецької мови означає «неушкоджений, із бездоганним здоров’ям». За іншою версією – «присвячений Артеміді». У дитинстві Артем досить спокійний хлопчик, який вважає за краще не нав’язувати своє суспільство іншим. Його впевненості в собі допомагає йому знаходити собі компанію навіть в незнайомих місця і навіть непогано верховодить в ній. Артем дуже товариський і доброзичливий хлопчик, йому подобається дружити з хлопцями більш старшого віку, ніж він сам. Перевагу віддає рухливим іграм. Завжди намагається говорити правду, через що може потрапити в різні неприємні ситуації. У школі Артем проявляє себе як старанний учень, старанно виконує домашні завдання. Завжди хоче бути лідером в класі, але не любить конфліктів. Уважно ставиться до дівчаток, прекрасно з ними дружить. Артем не любить, коли ним керують і надмірно його опікають. Артем наполегливий в досягненні мети, здатний швидко схоплювати інформацію, але йому потрібен час, щоб обміркувати її, прокрутити в голові різні варіанти. «Зимовий» володар цього імені може бути надмірно емоційним, запальним, а ось «осінній» – натура філософська, «осінній» Артем більш серйозний і розсудливий. Артем всього домагається своєю працею. Для нього не складно визначитися з професією, він завжди знає, чого хоче.

Артем може досягти успіху в багатьох сферах діяльності, в різних професіях, але кар’єра для нього не головне. Артем може бути і лікарем, і журналістом, і спортсменом, і вчителем, і бізнесменом. Артем намагається завжди йти своєю дорогою, має свою думку і готовий її відстоювати. Така життєва позиція може викликати як повагу, так і неприязнь з боку людей. Багато що в житті Артема залежить від його оточення. Артем захоплюється читанням, вважає за краще гуманітарні дисципліни, такі як психологія і медицина. У сімейному житті Артем просто знахідка і цінний скарб для майбутньої дружини. Він чудовий чоловік, хороший батько, завжди допоможе і по дому, і з радістю проведе відпустку з сім’єю. Любить подорожувати і приймати гостей. Навчитися спілкуватися і домовлятися з Артемом не складно, потрібно тільки не тиснути на нього, не вимагати моментальної відповіді, а дати йому можливість все обдумати гарненько.

СТЕПАН

З давньогрецької «стефанос» означає «вінок», «корона».

Він хороший організатор і дуже реально дивиться на речі. Чоловік підкорює всіх своїм вольовим характером, оригінальним мисленням і вдумливістю. Спілкування з ним надихає на здійснення вчинків. У дитинстві Стьопа пустотливий і непосидючий. Він готовий грати в усі ігри, дуже товариський, неконфліктний і весел. Хлопчика важко посадити за навчання, проте, він володіє чіпким розумом, що дозволяє моментально запам’ятовувати матеріал. У Стьопи невгамовний характер, він дуже спостережливий, легко помічає помилки інших людей. Батьки Степана можуть тільки радіти тому, який хороший і слухняний хлопчик у них зростає. Але з роками деяка повільність Стьопи може перерости в нелюдимость і закритість.

Степан володіє сильним і неабияким характером. У нього сильно розвинене почуття власної гідності. Чоловік абсолютно впевнений в своїх видатних здібностях. При цьому це дуже добра людина. Він не злопам’ятний, не прагне повністю контролювати близьких, вміє платити відданістю за терпіння з їх боку. Психіка Степана досить стійка. Його дуже складно як вивести з себе, так і розгойдати на будь–які рішучі дії. Степан неохоче сприймає нове, не сприймає ломки усталених звичок. Чоловік з ім’ям Степан наділений розумом практичного складу і відмінну пам’ять. Степан незмінно спокійний. У його житті не буває бурхливих пристрастей, з усіма без винятку людьми він спілкується прохолодно. Жіноча громада Степана дуже цінує. Здатний «тонути» в любові, легко порушимо. Однак при цьому Степан прагне завжди тримати в узді свій темперамент і не стримує себе тільки при близькості. У ці моменти чоловік щедрий на слова пристрасті. У жінок Степан цінує неприступність, йому цікаво завойовувати жінок. Флірт для Стьопи має велике значення. У відносинах цей чоловік завжди намагається внести щось нове. Гармонії в шлюбі Степан зможе досягти, якщо вибере в дружини жінку спокійної вдачі. Але навіть і тоді відносини в родині не будуть складатися безхмарно. У дружини надто багато приводів для ревнощів, що часто призводить до розлучення, а за розлученням у Степана нерідко слід новий шлюб. Всі сімейні турботи Степан перекладає на дружину, навіть дітьми займається тільки іноді. Сенс життя для Степана – в спілкуванні. Це здатний на вигадки людина, наділена відмінним почуттям гумору, яке допомагає йому в складні життєві хвилини. Все, що цьому чоловікові відомо про флірт і близькості, в більшій мірі формується літературою та фільмами.

Крім того, Степан – великий любитель поговорити на відверті теми з друзями. Степан відчуває себе як риба у воді в жіночому суспільстві, хоча у нього є ціла купа друзів і серед чоловіків. Степани завжди з усіма на короткій нозі, образ не пам’ятають, але ось для красного слівця можуть і виказати чиюсь таємницю або секрет. Степан не схильний змінювати обрану професію. Заняття собі він, як правило, вибирає один раз в житті і досягає в ньому значних кар’єрних висот. З роками Степан стає справжнім майстром у своїй області. Цей чоловік воліє мати справу з деревом або металом, але уникає професій, де потрібна спілкуватися з людьми. З такого чоловіка може вийти хороший художник, модельєр або архітектор. Степан віддає перевагу вільним професії. Йому подобається відкривати для себе і для всього світу щось абсолютно нове і незвичайне.

ПЕТРО

Ім’я Петро має давньогрецьке походження, в перекладі означає «камінь», «скеля», також трактують як «твердий», «надійний», «непохитний».

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків запитаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було би непогано віддати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту вчителям. Замолоду часто колекціонує фотографії артистів і музичні записи співаків.

Володар імені Петро мужній чоловік, хоча часом може вести себе дуже авторитарно, насилу приховує свою емоційну природу. При цьому він приємний, ніжний, темпераментний і щедрий, сердечна людина. Образ, який Петро намагається донести до інших, є правильним, показовим, з його точки зору, йому потрібно, щоб ним захоплювалися і визнавали його гідності. Для досягнення цієї мети він проявить всю свою непохитну волю. Петро досить непоганий працівник, але його працездатність залежить від рівня мотивації і від його настрою. Власник цього імені володіє всіма необхідними якостями організації, проте не завжди це вдається йому добре. Він навіть трохи пихатий, хоча залишається наївним. Якщо його досягнення в відповідності зі своїми цілями збігаються, то з цього може вийти толк. Петро може здатися самовпевненим, егоцентричним і запальним, хоча це ще не означає, що він стане менш сором’язливий. Цьому чоловікові краще доручати різні справи, попередньо обговоривши з ним всі необхідні аспекти. Було б бажано, щоб у маленького Петра були брати або ж сестри, щоб батьки заохочували їх до участі в груповій діяльності, оскільки хлопчик Петя може подумати, що світ обертається навколо нього. Це дозволить йому дізнатися про себе побільше і проявити певні таланти за участі в колективній роботі. Театральний гурток допоможе хлопчикові розвинути здібності. Петро цінує красу, чистоту і чесність, має схильність до подорожей і польоту фантазії, любить спілкування.

У сердечних справах він є ідеалістом, має високі очікування від свого партнера. У сім’ї він вважає за краще домінувати і очікує від дружини безмежну відданість. Він прагне багато разів подумати, перш ніж зайнятися чим–небудь. У професійному плані Петро надає перевагу професіям, де він може бути максимально вільним. Йому підійдуть адміністративні посади, він може зробити кар’єру в готельному і ресторанному бізнесі, юриспруденції, в тих областях, де потрібно контактувати з людьми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему