5 Квітня 2018
Новини

У луцький садок завітав відомий український поет (фото)

У луцький садок завітав відомий український поет (фото)

Днями вихованці закладу дошкільної освіти № 5 міста Луцька познайомилися з Климентієм Михайлюком – українським поетом-патріотом, людиною цікавою, напрочуд розумною, талант якої визнали далеко за межами України. Багато співвітчизників знає автора під псевдонімом Володимир Дуб. Для дошкільнят він просто дідусь Климентій, який пише чудові вірші, вчить любити, захоплюватись, дивуватися, берегти рідну землю.

Зустріч відбулась у рамках «Тижня книги», який проходив із 27 березня по 2 квітня. Завершальним акордом літературного проекту став бенефіс книги Климентія Михайлюка «Сонце Батьківщини».

Спеціально до приїзду відомого гостя малюки вивчили багато віршів з його нової збірки. Варто зазначити, що твори автора короткі, легкі для запам’ятовування, із цікавими сюжетами. Не дивно, що поезії дідуся Климентія легко лягають на музику та перетворюються у мелодійні пісні, що і довели діти на зустрічі. У своїх поетичних творах Климентій Іванович розповідає про рідну природу, пори року, релігійні свята, тепло отчого дому, а головне – вчить любити свою Батьківщину.

Справжньою родзинкою збірки були малюнки, створені автором власноруч. Кожний з них – неповторна й унікальна робота.

До слова, поет відвідав дошкільнят не з пустими руками. Дідусь привіз малюкам свої книги, серед яких його нова збірка –  «Сонце Батьківщини». До речі, це вже 36-а творча праця у доробку літератора. Деякі із цих книг рекомендовані Міністерством освіти і науки України. Збірками поета поповнилися групові куточки книги та фонд бібліотеки методичного кабінету. Серед них є книги не лише для дітей, а і роботи, які допомагають педагогам у вихованні справжніх українців.

Після зустрічі малюки підбігали до поета з книжечками, з яких учили вірші, аби дідусь залишив для кожного з них привітне побажання.

Сюрпризом для Климентія Івановича стала медаль за благодійність, яку йому вручили представники Всеукраїнського об’єднання «Країна».

Наостанок Климентій Михайлюк побажав кожному малюкові зростати здоровим та вихованим патріотом своєї сонячної Батьківщини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему