1 Квітня 2018
Новини

Бойовики абсолютно не дотримуються домовленостей про Великоднє перемир'я

Бойовики абсолютно не дотримуються домовленостей про Великоднє перемир'я

Лише минулої доби вони 11 разів обстріляли позиції українських захисників.

За інформацією прес-центру штабу АТО за добу 31 березня 2018 року, на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї бойовики російсько-окупаційних військ чотири рази відкривав вогонь по українських позиціях поблизу Водяного.

З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляні оборонці Павлополя. Крім цього, гранатомети та стрілецьку зброю ворог застосував по захисниках Авдіївки та Мар’їнки.

На Луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та озброєння БМП окупанти двічі вели вогонь по наших укріпленнях в районі Катеринівки. 

Внаслідок ворожого вогню двох українських захисників поранено. Постраждалих воїнів оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Як стало відомо, у суботу українські війська один раз відкривали вогонь зі стрілецької зброї у відповідь на обстріли бойовиків. Про це повідомив речник Міноборони Максим Праута на брифінгу в неділю. Пишуть ЗМІ

"В одному випадку з огляду на ситуацію, що складалася, військовослужбовці ЗСУ були змушені відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - сказав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему