30 Березня 2018
Новини

Гороскоп на квітень

Гороскоп на квітень

Головна подія цього квітня – це святе свято Пасхи. У цьому році воно буде відзначатися достатньо рано, це дає нам надію на те, що весняне потепління і поліпшення погоди настане досить швидко. Але треба враховувати, що початок місяця збігається з початком періоду спадаючого місяця. Це означає, що перші два тижні квітня не повинні бути занадто активними для всіх знаків зодіаку.

Овен

Овнам в цьому місяці потрібно поберегти себе – заздалегідь запланувати періоди відпочинку і байдикування. Це необхідно для того, щоб відновити свої сили і накопичити енергію для активного і продуктивного травня. Не всім Овнам буде легко всидіти на місці, але їм потрібно пам'ятати про те, що «справі – час, а потісі – пора».

Телець

Представники цього знаку на початку місяця можуть відчути втому і важкість на серці. Березень видався складним і багато в чому розчарував – багато чого не вдалося, як хотілося і планувалося. Щоб квітень був вдалим і продуктивним, Тельцям потрібно запастися оптимізмом і впевненістю в собі.

Близнюки

Люди, що народилися під цим сузір'ям, вже втомилися від снігів і холодів. Близнюкам має сенс організувати для себе «поїздку в літо» – для цього як раз добре підійде час великодніх свят. Якщо обставини не дозволяють це зробити, то потрібно просто змінити обстановку, більше бувати на повітрі і спілкуватися.

Рак

Для представників цього знаку квітень буде місяцем врожайним і радісним – зусилля, витрачені раніше, принесуть свої плоди. Ракам потрібно сміливіше дивитися вперед і не придумувати самим собі неіснуючі проблеми і непотрібні виправдання. В особистому житті Раків чекають значне потепління і прояснення.

Лев

У першій половині квітня Левам має сенс ненадовго «впасти у сплячку» – нехай інші бігають і метушаться, а для Лева час активності настане пізніше. Інтуїція обов'язково підкаже представникам цього знаку той момент, коли потрібно виходити з напівдрімоти і починати активно діяти. У цей період активності особливу увагу потрібно приділити фінансовим справам.

Діва

Повільною, але впевненою ходою Діви крокуватимуть по подіям цього місяця і отримувати від нього досить багато привілеїв. Для того щоб опинитися в фаворитах квітня, Дівам досить просто бути «в курсі справи» і вчасно робити те, що вони вже давно запланували. Перша половина квітня для Дів буде вдаліше, ніж для багатьох інших знаків зодіаку.

Терези

Для Терезів початок квітня буде настільки вдалим і сприятливим, наскільки вони самі собі це дозволять. Люди, що прийшли в світ під цим сузір'ям, часто не дозволяють собі того, що належить їм по праву. У квітні для них почнеться новий період оновлення, в якому вони можуть починати думати і діяти по-іншому – більше любити себе, більше дозволяти собі і більше радіти.

Скорпіон

Скорпіони в цьому місяці можуть відчути себе трохи втомленими і, як наслідок, дратівливими. Їм не потрібно занадто довго і глибоко прислухатися до цих своїх відчуттів, навпаки, потрібно терміново щось в житті кардинально міняти. Оновлень і свіжих відчуттів в першу чергу потребують особисте і сімейне життя.

Стрілець

Квітень піднесе Стрільцям набагато більше позитивних емоцій, ніж холодний, сніжний березень. Люди, що народилися під цим сузір'ям, можна сказати, є уособленням весни. Вони вже давно живуть в весняних ритмах і всіляко підштовхують інших до активних дій. З середини місяця Стрільці нарешті відчують, що їх зусилля не були марними.

Козеріг

У більшості Козерогів березня пройшов досить напружено і клопітно. Для того щоб не переносити цю напруженість в квітневі події, Козерогам потрібно розслабитися і спокійно озирнутися навколо. Якщо вони дозволять собі більше відпочивати і радіти, то квітень пройде для них цілком вдало.

Водолій

Головні події та зміни чекають Водоліїв в їх особистому житті. Їм потрібно обов'язково дозволити собі щось таке, чого в їхньому житті раніше ніколи не було, але при цьому ні в якому разі не можна перегинати палицю. Якщо Водолії будуть неуважно ставитися до рухів своєї душі, то це неминуче відіб'ється на здоров'я, тому обов'язково потрібно дати можливість реалізуватися бажанням.

Риби

Риби підійдуть до старту другого місяця весни не в найкращій своїй формі. Щоб цю форму відновити і отримати хороші результати, Рибам потрібно більш ефективно взаємодіяти з іншими людьми. Свята цього місяця – хороший привід для того, щоб краще почути тих, хто знаходиться поруч з представниками цього знаку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали