30 Березня 2018
Новини

Великоднє перемир'я: з початку доби бойовики обстріляли вже двічі

Великоднє перемир'я: з початку доби бойовики обстріляли вже двічі

З початку сьогоднішньої доби, 30 березня, бойовики вже двічі порушили «режим тиші», який було обумовлено «пасхальним» перемир'ям. Про це в ефірі «112 Україна» повідомив спікер прес-центру штабу АТО Олег Сушинський.

«З початку нової доби окупанти двічі порушили перемир'я, яке вступило в силу сьогодні з півночі. На донецькому напрямку зі стрілецької зброї противник обстріляв наші позиції поблизу Авдіївки і Дослідного. На луганському напрямку зберігалася тиша. Внаслідок ворожого вогню українські воїни не постраждали», - зазначив Сушинський.

До речі, як інформує прес-центра штабу АТО на сторінці facebook.com один з українських військовослужбовців напередодні зник.

«Під час перевірки наявності особового складу в одному з військових підрозділів сил Антитерористичної операції виявлено відсутність військовослужбовця. Тривають першочергові пошукові заходи». – йдетьсяя в повідомленні.

Читайте також: У зону АТО вирушили бійці «Світязя»

Нагадаємо, на Донбасі з 00:01 30 березня почало діяти чергове перемир'я. Цього разу воно приурочене до майбутніх великодніх свят.

При цьому в ОБСЄ наголосили на важливості дотримання наказів про припинення вогню, а також дисциплінарних заходів у разі порушення домовленостей. Також відзначаються важливість відмови від наступальних дій і розвідувальних операцій, незастосування, в тому числі, у відповідь вогню, а також відведення зброї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали