29 Березня 2018
Новини

29 березня: кого привітати з днем ангела

29 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Денис, Роман, Мирослав.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ДЕНИС

Ім’я Денис спочатку було народною формою застарілого церковного імені Діонісій, яке в свою чергу походить від давньогрецького імені Діонісіос, що означає «який належить Діонісу». В міфології Стародавньої Греції Діоніс – бог виноградарства, виноробства, родючості, натхнення, продуктивних сил природи. Тому іноді імені Денис дають тлумачення «веселун», «гуляка». Від чоловічого імені утворені жіночі імена Деніз, Діонісія, Дениса. Ім’я Денис згадується як у православних, так і в католицьких святцях. Серед католиків особливо шанується святий Діонісій Паризький, який є покровителем Франції та Парижа. Маленький Денис надзвичайно рухливий. З ранніх років він не може всидіти на місці, дуже цікавий. Денис охоче вступає в будь–яку гру, навіть іноді намагається приєднатися до компанії більш дорослих дітей. Можливо, в шкільні роки Денис не дуже старанний або усидливий, але зате він швидко розуміє і легко запам’ятовує інформацію. Посидючим цей хлопчик може стати, тільки якщо знайде собі заняття до душі. Найімовірніше, зі школи Дениско винесе мало знань, зате в ерудиції йому не дорікнеш. Можливо, вроджена цікавість допоможе стати йому вченим, який знається в багатьох галузях науки.

Денис сповнений енергії, і вона штовхає його на необдумані вчинки. Пускаючись в авантюри, хлопчик не забуває захопити із собою друзів і багато в чому проявляє організаторські здібності. Правда, вистачає Дениса ненадовго, часто він кидає справу, не завершивши її і підвівши тих, кого залучив до неї. Володіючи швидким розумом, Денису, однак, дуже складно збрехати.

На жаль, часті сімейні негаразди можуть спровокувати в Дениса серйозну тягу до алкоголю, тим самим до кінця зруйнувавши і без того хиткий сімейний світ. Щоб домогтись успіху в житті, Денису дуже важливо розвивати в собі обережність, терпіння йі обов’язковість. Тільки ці якості допоможуть чоловікові в будь–якій професії. Денис – організатор, не боїться копіткої роботи, а з віком стає дуже акуратним і посидючим. Буває, що Денис бере участь в різних авантюрах. Йому би трішки обережності, терпіння – і тоді будь–яка розпочата справа буде успішною. Денис принциповий і часто нав’язує свої ідеї тим, хто його оточує. Йому легко повести за собою інших людей, але ось бути їхнім ватажком до кінця йому незручно. У сімейному житті Денис вважає за краще жити окремо від батьків. Вибираючи собі супутницю життя, Денис буде керуватися принципом «щоб було цікаво». Йому подобаються жінки активні, легкі на підйом, розкуті в діях. Дітей своїх він виховує на ідеях свободи.

РОМАН

Ім’я походить від латинського слова "романус", що означає "римський, римлянин".

У дитинстві Роман часто хворіє, можливі навіть небажані ускладнення, тому батькам необхідно стежити за здоров’ям хлопчика. У зв’язку із частими пропусками занять у Романа можуть кепсько йти справи в школі, тут теж йому може знадобитися допомога.

Роман не терпить у житті одноманітності. Він раптово може перервати навчання в інституті й піти працювати. Чимось захопившись, він загоряється й намагається захопити своєю витівкою інших.

МИРОСЛАВ

Ім’я Мирослав – це слов’янське ім’я. Утворено їх двох частин «мир» і «слава», тобто «прославлений миролюбністю».

Мирослав дуже урівноважений, спокійний і не дратівливий. У дитинстві він росте усміхненим і доброзичливим хлопчиком. Батькам хлопчик приносить мало клопоту: він не вередує і не вимагає підвищеної уваги. У шкільні роки він прагне до самостійності, не терпить, щоб йому заважали або нав’язували свою думку. Хоча Мирослав терплячий, але все ж він не любить непотрібні поради. Він наполегливо вчиться, дуже багато і з задоволенням читає. Батькам не варто підбирати хлопчикові заняття, він знайде його собі сам і буде з захопленням їм займатися. Мирослав часто захоплюється збиранням цікавих книг, найчастіше з історії. «Зимовий» Мирослав суперечливий і впертий. Характером він нагадує матір. З дитинства Мирослав відрізняється витривалістю, у нього є всі задатки, щоб стати хорошим спортсменом.

Подорослішавши, Мирослав стає творчою особистістю. Його переповнює енергія і безліч незвичайних ідей і задумів. Чоловік з цим ім’ям може чітко визначити собі цілі і наполегливо до них прагнути. Мирославу властивий аналітичний склад розуму. Завдяки терпінню, працьовитості і впертості, він в результаті завжди домагається свого. Часом Мирослав починає розмірковувати про призначення людини і сенс життя. За вдачею Мирослав НЕ кар’єрист. Зазвичай людині з цим ім’ям доводиться в житті нелегко, але він володіє терпінням і працьовитістю. Мирослав відрізняється обачністю і самолюбством, що допомагає йому проявити себе хорошим менеджером і підприємцем. Однак часом він стає дратівливим і дріб’язковим. Проте, Мирославу можна не сумніваючись доручити будь–яку справу. Він виконає його сумлінно і в термін. Чоловікові з цим ім’ям в якості майбутньої професії відкриті шляхи у бізнесі і спорті. Хоча, можливо, йому доведеться там не просто, але властива йому працьовитість зробить в результаті свою справу. Так само, завдяки своїй дипломатичності, Мирослава може чекати успіх як суддю, адвоката, дипломата або посередника. Чоловік, народжений восени та взимку, швидко закохується, дуже чуттєвий. Одружується Мирослав за життя кілька разів (хоча бувають і приємні винятки). У жіночому товаристві Мирослав постає красномовним і привабливим чоловіком. У відносинах з протилежною статтю Мирослав дуже чуйний і уважний. При цьому він настільки чутливий, що сварка з коханою людиною може спричинити справжню хворобу. Проблеми, що виникають, Мирослав може обговорювати годинами, поки обидві сторони не дійдуть згоди.

Одружившись, чоловік, названий цим ім’ям, вірний дружині і гостро потребує її відданості й вірності. Підбираючи дружину, може одружитися дуже пізно. Майбутня дружина повинна бути готова до того, що Мирослав любить командувати і нав’язувати свою думку. Мирослав, народжений влітку, більш замкнутий. Він ранимий і чутливий, не любить великих компаній. «Осінній» Мирослав непоганий дипломат. У розмові він менше висловлюється сам і більше слухає, що говорять інші. Мирослав – хороший друг. Він співчуває своїм близьким, вміє радіти чужим успіхам і підтримувати друзів у нещасті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали