27 Березня 2018
Новини

ВІА Гра втратила одну з солісток

ВІА Гра втратила одну з солісток

Солістка групи «ВІА Гра» підтвердила свій вихід з групи. За її словами, вона покидає групу за ради кохання. Про це Міша Романова повідомила у своєму Instagram.

Після п'яти років роботи в поп-групі та записаних семи синглів солістка вирішила покинути колектив. За словами Романової, вона залишає групу заради любові.

«Основне покликання жінки – це любов. Іноді вона вимагає твердого рішення. Артист в мені на деякий час поступився жінці … Тому я йду з групи, але в ній залишиться частка моєї душі. Це були роки, наповнені чудовою музикою геніальної людини, обожнюваного продюсера Костянтина Меладзе », – висловилася в соцмережі Міша.

Додамо, що Міша - подружка співака Макса Барських.

Також Міша подякувала Меладзе за безцінний досвід і шанс, який вона отримала тому, що в її талант повірили.

«Дякую Вам Костя, за цей шанс, за віру і підтримку, за чудові пісні, які зігрівають серця багатьох слухачів! Еріка і Настя, ми були командою, одним цілим, я буду дуже дуже сильно сумувати за вами ця сторінка з життя назавжди а залишиться в моїй пам'яті", - написала Міша.

Але відомо, що Костянтин Меладзе вже знайшов заміну Міші. Нею стала Ольга Меганська - співачка з Санкт-Петербурга. У новому складі "ВІА Гра" вже виступила 24 березня в Тбілісі.

Довідка:

Співачка Міша Романова з'явилася в групі "ВІА Гра" у 2013 році, після перемоги на проекті "Хочу до Меладзе". У колективі її колегами стали Еріка Герцег і Анастасія Кожевнікова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему