26 Березня 2018
Новини

Найкрасивіший українець боротиметься за визнання у Каннах

Найкрасивіший українець боротиметься за визнання у Каннах

29-річний український актор Богдан Юсипчук, по закінченні театрального інституту, почав ходити на кінокастинги, починав з епізодичних ролей і поступово став отримувати ролі все кращі. Причому в повнометражних фільмах – «Синевир», «Політ золотої мушки», «Тіні незабутих предків».

Згодом Юзепчук вирішив спробувати себе в модельному бізнесі й направив заявку на конкурс «Містер Україна-2017». Накачаний блакитноокий красень ростом 184 см переміг і як приз отримав путівку на міжнародний конкурс краси Mr. World-2017. На конкурсі, який відбувся у Великобританії, він увійшов у топ-10, це при тому, що брало участь в змаганні півсотні крутих хлопців, а ще отримав титул «Містер Конгеніальність» і 3 місце – в екстремальних змаганнях.

Читайте також: Моделі вийшли на подіум з головами в руках

Також хлопець зняв про себе фільм, виступаючи одночасно і головним героєм і режисером. В результаті у нього вийшла 22-хвилинна короткометражка, яку він назвав «Містер Україна. Боротьба з собою». Стало відомо, що фільм візьме участь в 71 Міжнародному кінофестивалі в Каннах в програмі Short Film Corner. При цьому потрапив він до Канн без протекцій з боку Держкіно та інших кіноструктур. Просто Юсипчук подав заявку, і його почули.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали