23 Березня 2018
Новини

В блакитному ажурі: як живеться донечці геїв-мільйонерів

В блакитному ажурі: як живеться донечці геїв-мільйонерів

18-літня тінейджерка Саффрон Дрюїт-Барлоу – в стовідсотковому розумінні татусева донечка, адже виховується вона в гомосексуальній сім’ї, де замість стандартного набору «мама, тато» два батька. Причому її татки – геї-мільйонери.

Вона – донька Баррі і Тоні Дрюїт-Барлоу, першої у Великій Британії гомосексуальної пари, що завела дітей, вдавшись до послуг сурогатної матері, й офіційно зареєструвала своє батьківство. В 1999 році чоловіки, які разом з 1987-го, стали першими британськими геями, в котрих народилися діти. Це були двійнятка – дівчинка Саффрон і хлопчик Аспен. Відомо, що братик із сестричкою були зачаті з використанням донорської яйцеклітини однієї жінки, Трейсі Макк’юн, після чого зиготи пересадили іншій жінці – Розалінді Беллані. Баррі – біологічний батько однієї дитини, Тоні – другої, та вони не розголошують, хто з них для кого з близнят є кровним предком, оскільки дотримуються думки, що батьківство має бути на рівних.

Згодом сім’я збільшилася: з’явилися син Орландо та ще близнята – Джаспер і Даллас. Ба більше, невгамовні татусі тепер плекають мрію про донечок-трійняток. Хочуть саме доньок, бо, з їхніх слів, «у домі стало забагато тестостерону». Тим паче, що фінанси дозволяють їм утримувати і не таку кількість нащадків. Спільні статки нетрадиційного подружжя – 40 мільйонів фунтів стерлінгів. В основі їхнього бізнесу – успішна компанія у сфері медичних досліджень із філіями по всьому світу (Тоні Барлоу – вчений-біохімік).

Як же живеться дівчині, в якої одразу два тата і жодної мами? Треба сказати, що в Саффрон усе в шоколаді. Дівчина має все, про що тільки можна мріяти в її віці, а днями на заздрість одноліткам виклала у соцмережі фото себе коханої на тлі величезного гардеробу. Чим здійняла бурю обговорень у соціальних мережах. Уважні користувачі навіть підрахували приблизну вартість дорогих речей –1 млн доларів. Сукні від Prada і Burberry, аксесуари від Gucci, Hermes и Louis Vuitton. І щаслива власниця цього добра – не кінодіва, а підліток, чиє ім’я мусувалося у ЗМІ із самої її появи на світ. На самій Саффрон – черевики від Louis Vuitton за 1400 фунтів, дзиґарик Rolex за 39 тисяч, сукенка Prada – за 2000. На правій руці – перстеник від Wallis Simpson за 400 тис., на лівій – діамантове кільце Harry Winston за 150 тис. фунтів.

Тоні й Баррі – люблячі батьки, які аж надто балують своїх синів і доньку і ні в чому їм не відмовляють. Так, з нагоди 18-ліття Саффрон отримала як подарунок від татів білий Range Rover, пов’язаний червоним бантом, а її братові Аспену дістався точнісінько такий самий, тільки чорний. Щодня дівчина отримує по 5000 тис. фунтів кишенькових.

Та недавно татки вирішили, що пора б уже єдиній доньці подумати про власну справу, і запустили лінію косметики з догляду за тілом і обличчям Barking Mad Cosmetics, якою керуватиме їхня спадкоємиця. Крім того, Саффрон обіймає посаду молодшого технічного спеціаліста з клінічних досліджень у сімейній компанії.

«Татко Баррі мав зі мною серйозну розмову, – розповідала дівчина. – Сказав, що саме час починати працювати. І що вони з Тоні – хлопці, що виросли в звичайному районі Манчестера і заробили свій капітал самі. Наш спосіб життя вони не бояться показувати іншим. Бо, добившись усього в житті власними силами, вчать нас, що, якщо ти заробляєш гроші власною працею, то маєш право витрачати їх на власний розсуд».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему