23 Березня 2018
Новини

23 березня: кого привітати з днем ангела

23 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Галина, Павло, Анастасія, Віктор, Леонід.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ГАЛИНА

Ім’я Галина в перекладі з давньогрецької означає «спокійна», «тиха», «безтурботна». Саме так звали одну з морських німф. Тому ім’я Галина також перекладають як «морська гладь». Короткі форми імені Гала і Ліна також є самостійними іменами.

У дитинстві Галина більше любить проводити свій час у компанії хлопчиків, а не серед дівчаток. Їй подобаються романтичні історії, подорожі, різні походи. Але чисто дівчачі інтереси, такі як наряди, ляльки, їй також не чужі. Вона вміє знаходити золоту середину. Їй властиві активність і спокій, твердість і податливість. Де потрібно поступитися, а де настояти на своєму – Галина впевнено вибирає правильну і потрібну позицію. Галина вміє робити майже все, нічого не боїться. Почавши справу, вона, проте, не завжди зможе довести її до кінця з тією упевненістю, з якою починала. Власниці цього імені дуже товариські, але розглядають людей найчастіше з погляду власного інтересу, залежно від того, наскільки та чи інша людина буде корисна для неї. З усіма вона доброзичлива, ввічлива, коректна, посваритися з Галиною досить складно – вона завжди знайде ту саму середину. Галина часто буває в центрі уваги компанії, у неї багато шанувальників. І чоловіка собі вона вибере такого, який потрібен їй, – найчастіше це чоловік, який вважає, що кращої дружини, ніж Галина, для нього просто не існує. Галина буде дуже турботливою господинею і дружиною, уважною матір’ю. Вона буде успішна майже в будь-якій професії, але вважає за краще вибирати помітну, яскраву професію і дуже важливу, значиму посаду.

ПАВЛО

Павло – добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням допомагатиме матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і переконуватиме своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає відповідно до свого спокійного характеру. Колеги цінуватимуть у Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь-який момент прийти на допомогу. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба.

 

АНАСТАСІЯ

Ім’я Анастасія – жіноча форма чоловічого імені Анастасій. У перекладі з грецької мови означає «повернення до життя», «воскресіння», «воскресла», «відроджена», «безсмертна». Анастасії з дитинства – бажані діти. Настя дуже довірлива, добра і зовсім не злопам’ятна. Маленька дівчинка Настя дуже любить казки, у неї добре розвинена уява, вона вміє придумати і гру, і забаву. Працьовитість – невід’ємна риса власниць цього імені, але в дитинстві потрібно наполегливо її прищеплювати дівчинці, адже вона любить помріяти, і це її постійно відволікає. Згодом саме ці якості: працьовитість, старанність, завзяття, виховані в дитинстві, – відіграють не останню роль в її житті. Анастасія хороша майстриня, вміє вона і шити, і в’язати, і добре готує. Подорослішавши, буде прагнути утримувати свій дім у чистоті, сувора, але справедлива в цьому плані і до чоловіка, і до дітей. Вона не любить тримати в оселі нічого зайвого. Все, що вже стало непотрібним, без жалю або подарує, якщо це можна подарувати, або ж викине. Настя любить оточувати свою домівку квітами, картинами, килимами. У її помешканні завжди можна знайти і красиву шкатулку, і незвичайну дрібничку. Але у Настусі всі ці речі будуть корисними, служитимуть їй в господарстві. Настя людинолюбна, вона дуже душевна і чуйна, їй не чужі жалість і милосердя. Вміє зберігати секрети. Найчастіше Анастасія вибирає ті професії, де має змогу допомагати людям, віддавати своє тепло, піклуватися про когось. Вона може стати медсестрою, вихователем дитячого садка, психологом. У дорослому віці Анастасія продовжує жити фантазіями, тому, трапляється, що Насті вибирають романтичні, а часом і небезпечні професії. Вони стають цирковими артистками, рятувальницями, альпіністками. Анастасія завжди готова пожертвувати своїми бажаннями, своїм часом на користь іншої людини. Анастасія – дуже вольова людина, характер у неї незламний, твердий. Її неможливо підкупити, змусити, її можна лише переконати в тому, що вона потрібна, але тільки якщо це дійсно так. Настя завжди хоче бути під захистом, вона залежна від того, кого любить. І саме тому виходить заміж тільки за сильного чоловіка, здатного утримувати її і сім’ю. Найчастіше заміж Анастасія виходить рано. Жінки з ім’ям Настя турботливі, вірні дружини і люблячі мами.

 

ВІКТОР

Ім’я походить від латинського слова «віктор», що означає «переможець».

Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що кажуть йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується. Проте Віктор не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад навчитися грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди породжують у ньому більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор вибиратиме професію, більше пов’язану із чимось конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтись успіхів у стрілянні з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то, найімовірніше, віддасть перевагу графіці.

ЛЕОНІД

Ім’я Леонід походить від давньогрецького імені Леонідас, що означає «подібний до лева», «син лева».

Леонід – це людина з твердим внутрішнім стрижнем. Він володіє гнучким і досить дипломатичним характером, що робить його незамінним, вірним і надійним другом та компаньйоном. Леонід легко заводить нові знайомства. Він невимогливий до оточення, швидко пристосовується до обставин. Часто Леонід стає миротворцем у колі своїх друзів, проявляє в потрібні моменти твердість і принциповість. Леонід – дуже здібна людина, часу вистачає буквально на все. Його доля багато в чому визначається його добротою. Чоловікові властиві найкращі наміри, для здійснення яких він вибирає помилкові шляхи. Від того і доля Леоніда не буває простою і гладкою, особливо якщо чоловік волею випадку має владу над іншими людьми. Він добре розбирається в жіночій психології. З одного боку, високі почуття не чужі цьому чоловікові. Чоловік, названий ім’ям Леонід, досить кмітливий і легко сприймає і осмислює нову інформацію. Крім того, він досить працьовитий і розумний. Інтелектуальні якості він цінує і в інших людях. Так, і в дружини собі він вибере ту, що буде не нижчою від нього за інтелектуальним рівнем. Леоніду властиві тверді моральні принципи, які він здатний з упертістю відстоювати і захищати. Часто Леонід з дитинства звикає піклуватися про своє здоров’я. У любові Леонід – гурман. Він велелюбний, але мінливий, і любити його непросто. Супутниця Леоніда повинна вміти змінюватися разом з ним. Зазвичай свою обраницю чоловік тримає в стані невпевненості. Леонід дуже важко переносить крах у любові. Він не уявляє собі самотнього життя. У залицяннях чоловік стрімкий і імпульсивний. У нескінченних пошуках ідеалу Леонід часто вплутується у всілякі любовні пригоди. Чекаючи від життя з обраницею ідеальних взаємин, Леонід часто розчаровується, і шлюб виявляється недовговічний. Чоловік у сімейному житті приємний, але досить безбарвний і швидко набридає. Під впливом алкоголю може бути невиправдано ревнивим. Серед захоплень Леоніда перше місце посідають поїздки на природу і нічні риболовлі з неодмінним багаттям і юшкою. Вечори за смачним частуванням і хорошим вином також порадують чоловіка. У цілому шлях до серця Леоніда лежить через шлунок. Здібності Леоніда дозволяють йому добиватися успіхів у роботі журналіста і державного діяча. Він знаходить спільну мову з колегами та начальством, оскільки володіє значною гнучкістю. Самолюбство чоловіка, як правило, виражається в бажанні бути першим у будь-якій справі. Свого він домагається не тільки дипломатією, а й м’якістю. Однак на ризикованому шляху Леоніду часто не щастить. Він легко може стати знаряддям у руках інших.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему