22 Березня 2018
Новини

Мама четверні показала розтяжки і стала об’єктом цькувань

Мама четверні показала розтяжки і стала об’єктом цькувань

Матуся четверні відповіла на нападки тролів, які ганьбили її за «потворні» і «огидні» післяпологові розтяжки.

Розтяжки, які з’являються на тілі жінки після пологів, – той бік вагітності, який новоспечені матусі зазвичай не афішують. А втім – це невід’ємна частина материнства і досвіду.

Та після того, як мати чотирьох малюків, 23-літня Дорін Чінг із Малайзії, поділилася приватними фотографіями про те, які трансформації здійснило з її тілом виношування одразу чотирьох малюків, вона стала жертвою нападок «хейтерів». Пише видання Bored Panda.

Пробуючи змиритися зі змінами в своєму тілі і викладаючи це фото, Дорін сподівалася, що це допоможе іншим жінкам, які також проходять через таке. Однак окрім голосів підтримки, вона отримала також чимало коментарів, сповнених ненависті, в яких її післяродові розтяжки, за медичної термінологією – стрії, користувачі називали «огидними».

«Я отримала купу повідомлень від інших мам, котрі запитували мене, як прибрати ці шрами. Та навіть якщо у вас є гроші, це ціна материнства. – каже Дорін. – Неможливо від них позбутися, вони супроводжуватимуть вас щодня, щодня, щодня».

Дорін народила свою четверню, коли їй був 21. Перше, що я зробила, залишивши кімнату для породілей, – подивилася на свій розтягнутий живіт. І в мене бризнули сльози. В мене були серйозні розриви, і тканини шкіри – сильно пошкоджені. Я питала, як зможу себе прийняти такою», – ділиться інтимним малайзійка.

Відвертий пост Дорін Чінг отримав справжній резонанс – користувачі лишили під ним 23 000 реакцій і зробили 12 000 поширень. «Я бачу, що багато людей коментує, обзиваючи мене потворною. І це змушує мене сильно страждати. Багато чоловіків написало, що жінка сама винувата в тому, що народжує стільки дітей. Ви поважаєте жіноцтво усього світу? Власну маму? Свою дружину? Будь-яку жінку, яка може собі дозволити мати дітей?», – резонно запитала інтернет-ненависників багатодітна молода мама.

І хай з погляду декого її живіт непривабливий, та ця жінка дала життя чотирьом прекрасним малятам і купається в любові своєї великої щасливої сім’ї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему