20 Березня 2018
Новини

Бразильський безхатько 22 роки живе у королівському замку

Бразильський безхатько 22 роки живе у королівському замку

Останні 22 роки 44-річний Марсіо Мізель Матоліас живе у піщаному замку на пляжі Барра-да-Тіжука в Ріо-де-Жанейро. Сусіди і друзі називають його Королем. Матоліас без проблем позує фотографам на своєму троні біля замку, тримаючи в руках скіпетр.

Оскільки прислуги у Короля Марсіо немає, то за утримання замку він відповідає сам. Зокрема, в його обов’язок входить поливати королівську резиденцію, щоб вона не впала. Іншого життя Матоліас і уявити собі не може, – розповідає Daily Mail.

У порівнянні з резиденціями королівських сімей, замок Матоліаса маленький, але звідти відкривається чудовий вид на пляж. Хоча місця у піщаному будинку мало, його вистачає не тільки для самотнього і бездітного «монарха», а й для його хобі – книг і пляжного гольфу. Єдиний недолік такого життя – спека. За словами Марсіо, пісок добре зберігає тепло, тому іноді йому доводиться іти на ночівлю до друга. Однак йому більше подобається ночувати на пляжі, навіть якщо спати доводиться просто неба.

Раніше Матоліас жив на вулиці, поки не захопився мистецтвом створення фігур з піску. Згодом і будинок собі звів. Адміністрація міста проти замку нічого не має і навіть іноді просить Матоліаса зліпити що-небудь з піску на пляжі. Заробляє бразилець на своєму замку – туристи платять за вхід до резиденції Короля, яка стала місцевою визначною пам’яткою.

«Я виріс у затоці Гуанабара, що поблизу Ріо, і завжди жив на пляжі. Люди віддають величезні гроші за те, щоб жити біля моря. А я нічого не плачу і живу прекрасно», – поділився Марсіо.

Ті, кому доведеться відпочивати на цьому пляжі, за бажанням можуть залишити Королю книги на спеціальному стенді біля замку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему