20 Березня 2018
Новини

Павлоградського учня-вбивцю перевели з лікарні у СІЗО

Павлоградського учня-вбивцю перевели з лікарні у СІЗО

10 березня учень 11 класу школи № 3 у Павлограді (місто обласного значення Дніпропетровської області) проник до сусідського будинку й ножем зарізав чоловіка й 4-річну дитину. Також хлопець поранив 35-річну вагітну дружину вбитого.

Про подію повідомив чоловік, який проходив повз будинок, у якому відбулося вбивство. Він почув крик про допомогу. Зайшовши у двір, випадковий перехожий побачив у калюжі крові жінку, яка сказала, що в домі ріжуть її дитину. Перед поліцейськими, що приїхали на місце, постала страшна картина: труп 30-річного господаря помешкання, його закривавлена 35-річна вагітна дружина і всередині будинку – дитина з численними колото-різаними ранами. «Швидка допомога» доставила потерпілих до реанімації міськлікарні № 4. Жінку вдалося врятувати, а 4-річна дитина померла в медзакладі.

Читайте також: Розчленоване тіло вбитої моделі знайшли у двох валізах

Як стало відомо, господар будинку сам відчинив двері. Хлопець завдав чоловікові ножових поранень, несумісних із життям. На шум вибігла дружина, яку вбивця поранив тим же ножем. Розбивши вікно, хлопець заліз у дитячу і напав на сплячу дитину. Після розправи над сім’єю душогуб зник з місця злочину. На пошуки зловмисника був задіяний увесь особовий склад відділу поліції. За лічені години правоохоронці встановили його особу та затримали. Як виявилося, хлопець пішов до найближчої лікарні, аби йому надали першу медичну допомогу, адже він  поранився, розбиваючи вікно.

Потерпіла жінка перебуває на 33-му тижні вагітності. У результаті множинних ножових поранень вона втратила багато крові.

Нині постраждала перебуває у відділенні анестезіології й інтенсивної терапії акушерського відділення під цілодобовим наглядом лікарів. Загрози життю жінки та ненародженої дитини немає.

Суд у Павлограді відразу призначив 18-річному хлопцю запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою без права внесення застави.

В перші дні підозрюваний перебував у звичайній палаті 4-ї міської лікарні. Тоді з палати виселили всіх пацієнтів. Хлопця прикували до ліжка кайданками.

Читайте ще: Підліток розстріляв студентів вищої школи (відео)

Повернути злочинця у СІЗО були змушені через мітинг мешканців міста, який відбувся 18 березня у стінах лікарні. Місцеві жителі вимагали перевести підозрюваного у вбивстві з лікарні до слідчого ізолятора.

А 19 березня підозрюваний у подвійному вбивстві Валентин Земцов під конвоєм поліції був переведений з лікарні до СІЗО. Про це йдеться у повідомлені у «Фейбуці» групи «НД Дніпро», передає Depo.Дніпро.

Нагадаємо, хлопець і раніше мав проблеми із законом, а знайомі охарактеризували його, як неврівноваженого наркомана.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему