20 Березня 2018
Новини

20 березня: кого привітати з днем ангела

20 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Василь, Євген, Павло.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВАСИЛЬ

Ім’я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася – мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці. Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Йому подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя – це пристрасть до спиртного.

ЄВГЕН

Ім’я походить від давньогрецького слова, що означає "шляхетний".

Маленький Євген рано почне читати й писати. Він добре вирішуватиме завдання, що вимагають певної кмітливості. Євгенові легко будуть даватися іноземні мови. З ровесниками дружний, його поважають. До дівчат відчуває романтичні почуття, іноді зайво ідеалізуючи їх.

Євген працьовитий, але труднощі, що виникають у нього на шляху, вибивають його зі спокійного стану, змушують нервувати. Найбільшого успіху може домогтися в техніці й точних науках. У роботі, що вимагає великої концентрації сил і уваги, досягне середніх показників. Серед Євгенів чимало електронників, письменників, льотчиків.

ПАВЛО

Павло – добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням буде допомагати матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і переконуватиме своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає, відповідно до свого спокійного характеру. Колеги цінуватимуть у Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь-який момент прийти на допомогу. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему