19 Березня 2018
Новини

П’ятеро бойовиків підірвалися на ручній гранаті, що вибухнула в кишені одного з них

П’ятеро бойовиків підірвалися на ручній гранаті, що вибухнула в кишені одного з них

За даними української розвідки, щонайменше п’ятеро бойовиків 7 ОМСБр російсько-окупаційних військ постраждали внаслідок вибуху ручної гранати. Детонація боєприпасу з невідомих причин сталася у кишені одного з бойовиків. Про це йдеться на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

Як з’ясувалося, у результаті гри у «кишеньковий більярд», ще чотири горе-вояки із пораненнями різного ступеня важкості доправлені до хірургічного відділення лікарні у місті Єнакієве.

Безпосередні командири намагалися приховати інцидент, «списавши» поранення підлеглих на бойові втрати. Доки вони думали, як логічно пояснити недолугість «постраждалих», про подію дізналося не лише вище командування, а й стало відомо широкому загалу. 

Наразі слідчі органи російсько-окупаційної адміністрації намагаються пов’язати вибух із діями української диверсійної групи.

Також, за даними прес-центру АТО, російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції сил АТО та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню. Минулої доби агресор здійснив два обстріли укріплень Збройних сил України.

Читайте також: В АТО зараз затишшя

Зокрема, на Донецькому напрямку противник двічі відкривав вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по наших позиціях неподалік Авдіївки. На Луганському напрямку впродовж доби зберігалася тиша.

Унаслідок ворожого вогню один український захисник отримав бойову травму. Його доставлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему