19 Березня 2018
Новини

19 березня: кого привітати з днем ангела

19 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Аркадій, Олена, Костянтин.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

АРКАДІЙ

Ім’я Аркадій має грецьке походження – «щасливий», «блаженний», бо територія Аркадія  асоціювалася колись зі щасливим і легким життям. Аркадій – це творча людина. У нього пристрасна душа, яка зневажає монотонність, його енергійність і бажання весь час діяти знаходять будь-яку мотивацію, щоб рухатися вперед. У нього багата уява, він рідко сумує, але його активність може мати різні для нього наслідки. У дитинстві Аркадія краще виховувати за чітко визначеними принципами. Аркадію подобається бути визнаним і корисним. Він має авторитет як і у веселої молоді, так і у наукової інтелігенції. У справах сердечних Аркадію найскладніше, він дуже схильний до спокус і любить увагу, тому часто не відрізняє флірту від справжніх і щирих почуттів. Аркадій шукає чарівну супутницю, яка буде робити його світ саме таким, який йому найбільш комфортний. Аркадій більш прихильний до творчих професій, може стати як актором, так і журналістом, а знання психології дають йому прекрасний шанс зробити кар’єру дипломата.

ОЛЕНА

У перекладі – «обрана», «світла». Маленькою Олена любить слухати казки. Тримається дещо відособлено, особливо серед однолітків, живе своїм внутрішнім світом. Вельми довірлива, але коли хтось скористається цією її рисою і обдурить її, Олена обов’язково покарає ошуканця, виявивши при цьому неабияку винахідливість. Олена з легкістю захоплюється новою справою. Намагається в’язати, строчити, розшивати. Їй подобається витонченість у речах. Уроки вчить час від часу, але, маючи гарну пам’ять, непогано встигає в школі. Їй властиві рухливість і любов до спорту. Олена товариська, сприйнятлива та довірлива. Хоча дівчина не володіє особливим почуттям гумору, вона спокійно і некритично сприймає думку інших. Як жінка Олена зачаровує і притягує. Дівчині властиве вроджене почуття прекрасного, вона потребує тепла і ласки. Однак іноді відкладає справи в довгий ящик. Олена турботлива і уважна до близьких, життєрадісна й оптимістична. У світі, де живуть коштовності, палаци і пишні прийоми, Олені найкомфортніше. У дитинстві Олена сором’язлива. Вона життєрадісна, емоційна, володіє бурхливою фантазією. Єдиний вихід тоді – це видати Олену заміж. Бо коли вона знаходить свого єдиного, то кладе все своє життя до його ніг. Олена має поступливий характер, вона вміє знаходити спільну мову з людьми і уникає зайвих конфліктів. Крім того, дівчина не позбавлена інтуїції, яка вірно служить її життєвим планам.

Для чоловіків Олена надзвичайно приваблива. Вона з величезною силою хвилює, захоплює своїх шанувальників. Однак супутником її життя зможе стати тільки чоловік-батько, той, який спокійно витримає її витівки. Любов у душі Олени частіше з’являється разом зі співчуттям до того, хто потребує допомоги, а ось на жагуче кохання вона, найімовірніше, відповість не з такою ж пристрастю. Олена не дозволяє роботі і захопленням ставати важливішими за чоловіка, але і в сім’ї вона не розчиняється повністю. Хоча Олена – турботлива мати, пелюшки і побут ніколи не будуть для неї на першому плані. У стінах свого будинку вона розраховує бачити затишок і спокій. Часто захоплюється спокійними, домашніми заняттями, на кшталт в’язання або вишивки. Олена дуже добре вміє спілкуватися з людьми, тому її професія повинна бути пов’язана саме із цим. Її завжди цікавить усе, що пов’язане з прекрасним. Тому часто її вибір падає на кар’єру художниці або манекенниці.

 

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, увесь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і коштуватиме батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему