16 Березня 2018
Новини

Демі Мур закохана у Бреда Пітта і чекає на взаємність

Демі Мур закохана у Бреда Пітта і чекає на взаємність

Закордонні таблоїди підхопили свіжу новину: Бреду Пітту допомагає пережити болюче розлучення з Джолі голлівудська актриса Демі Мур, з якою він товаришує вже довгий час. Останнім часом ця парочка частенько зустрічається. Про це повідомляє авторитетне видання «Gala».

Наближені до Бреда джерела твердять, що чоловік більше від року шукав шлях виходу з депресії. Осторонь цієї проблеми не залишилася красуня Демі Мур, яка запросила актора разом з нею ходити на йогу і провадити тверезий спосіб життя, щоб спрямовувати енергію у корисне русло. Мур рятує Бреда, пропонуючи йому знання каббали, – релігійно-містичної і езотеричної течії в іудаїзмі, що з’явилася в XII столітті і набула поширення у 1600-х роках. Каббала пов’язана з осмисленням творця і творіння, ролі й цілей творця, природи людини, сенсу існування.

Пітт, за словами інсайдерів, з головою поринув у навчання і приймає всі навчальні відео та книги, які йому пропонують. І хоча актор захоплений своєю новою пристрастю, він ще не став частиною руху каббали.

«Вони були друзями протягом десятиліть. Демі дуже впливає на Бреда. Через це він став набагато спокійнішим і енергійнішим», – стверджує джерело публікації.

За словами інсайдерів, 55-річна Демі Мур багато років була закохана в Бреда, проте не могла висловити йому свої почуття через Анджеліну Джолі. Та після розлучення актриса розраховує на симпатію з боку голлівудського секс-символа.

Нагадаємо, Демі Мур була тричі заміжня. У 1980 – 1985 роках Демі була одружена з рок-музикантом Фредді Муром. У 1987-му вийшла заміж за актора Брюса Вілліса. У пари народилося три доньки. Проте у 2000-му закохані розлучилися. З 2005 по 2011 рік Демі перебувала в шлюбі з молодим актором Ештоном Катчером.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему