15 Березня 2018
Новини

У рейтингу щастя країн світу Україна на 138 місці з 156

У рейтингу щастя країн світу Україна на 138 місці з 156

Україна спустилася на шість пунктів – у минулому році ми були на 132 місці.

Фінляндія стала цього року найщасливішою, піднявшись з п’ятої позиції минулого року.

Також у  топ-10 ввійшли Норвегія, Ісландія, Швейцарія, Канада, Нідерланди, Нова Зеландія, Швеція та Австралія. Пише tvi.ua.

Росія опинилася на 59-ту сходинку. Далі за нею Казахстан та Молдова — на 60 та 67 місцях  відповідно. Ці три країни дещо покращили свої показники у порівнянні з минулим роком, в той час, як Україна спустилася на шість пунктів (минулого року Україна була на 132 місці).

У звіті також зазначено, що п’ять наймасштабніших знижень рівня щастя у зв’язку з економічними, політичними та соціальними стресами з 2008-2010 року спостерігається саме в Україні, Ємені, Сирії, Малаві та Венесуелі.

Рейтинг підготувала організація Sustainable Development Solutions Network під проводом ООН. Всього до рейтингу увійшло 156 країн. Їх оцінювали за такими показниками, як очікувана тривалість життя, соціальна підтримка, рівень корупції тощо.

Також у новому дослідженні фахівці провели окреме дослідження рівня щастя серед мігрантів. Україна, зокрема, стала шостою країною серед найменш прихильних до мігрантів.

В антитоп-5 увійшли Єгипет, Ірак, Білорусь, Греція, Польща та Туреччина

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему