15 Березня 2018
Новини

15 березня: кого привітати з днем ангела

15 березня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Едуард, Микола, Федір.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЕДУАРД

Ім’я Едуард (або Едвард) має давньогерманське коріння. У буквальному сенсі в основі цього імені лежать слова «піклується про власність». Найчастіше його перекладають як «страж багатства, достатку, щастя», «священний страж».

За версією походження імені від давньоанглійського наймення Eadward, ім’я складається з двох частин: «багатий, щасливий» і «військо».

Едуард, безсумнівно, твердий і впевнений у собі чоловік. Едик знає, чого хоче від життя. Він може пристосуватися до складних умов, приймати швидкі рішення і знаходити вихід з будь-якої ситуації. Швидкість його розуму спрямована на досягнення конкретних цілей. Нічим іншим Едика вам не захопити. Едуард завзятий, наполегливий і терплячий. Якщо його батькам вдалося чимось захопити сина, то, цілком можливо, хлопчик стане докою в цій сфері. Для досягнення своїх цілей він найчастіше вибере найлегший шлях. Але якщо вже Едик зайнявся кар’єрою, то, будьте впевнені, що досягне вершин. І не важливо, що за заняття вибере – медицина, наука, адміністрування, – всюди він буде успішний. Едуард прагматик до мозку кісток. У цьому його перевага і недолік. Йому не вистачає чуттєвості у відносинах, багато хто вважає його сухим і холодним у спілкуванні. Едуарду важко переконати друзів, що він не використовує їх, а дружить з ними. Лише поставивши себе на місце інших, Едуард здатний стати менш матеріалістичним і більш живим, більш чуттєвим і близьким багатьом.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як «переможець народів».

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його вирізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Врівноважений, працьовитий і працездатний. Микола може опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі побоюватимуться його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

ФЕДІР

Ім’я має давньогрецьке походження й означає «Божий дарунок». Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і тримається іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатись акуратність Федора.

Речі в нього завжди у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему