14 Березня 2018
Новини

Будинок Майка Тайсона перетворять на церкву

Будинок Майка Тайсона перетворять на церкву

Про це повідомляє Boxing Scene.

Будинок загальною площею понад дві тисячі квадратних метрів був переданий приходу міського округу Саутінгтон іще кілька років тому, але досі стояв порожній. Тайсон придбав котедж у 1989 році за 300 тисяч доларів і продав його десять років по тому за 1,3 мільйона підприємцю Полу Моніа, засудженому в 2007 році до 13 років в’язниці за відмивання грошей. Згодом особняк ще раз перепродали, а потім подарували церкві.

Зараз у будинку йдуть ремонтні роботи, тут проводитимуть богослужіння. Вівтар розмістять на місці, де колись був басейн, у просторому гаражі обладнали церковну школу з яслами. Величезні залізні клітки, в яких Тайсон тримав чотирьох тигрів, просто демонтували.

На другому поверсі будівлі, на місці спальні та двох ванних кімнат, буде кімната для приготування до церемонії одруження. Тут же планується проводити збори парафіян.

51-річний Тайсон, на рахунку якого 50 перемог (44 – нокаутом) і шість поразок, – один з найвідоміших боксерів в історії. У 1986 році він став наймолодшим чемпіоном світу. Окрім титулів, американець відомий скандальною поведінкою і трьома судимостями – в 1992, 1998 і 2008 роках. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали